طرز تهیه ساندویچ قارچ و تخم مرغ پنیری

ساندویچ تخم مرغ بسیار سریع و ساده آماده میشود و هر زمانی که وقت زیادی برای درست کردن غذا ندارید میتوانید آن را تهیه کره و میل کنید.


مواد لازم برای تهیه ساندویچ تخم مرغ:

  • قارچ :5 یا عدد
  • پیاز: 1 عدد کوچک
  • روغن زیتون: مقداری
  • نان فانتزی
  • ژامبون خرد شده: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر : به میزان دلخواه
  • تخم مرغ: 2 عدد
 
طرز تهیه ساندویچ قارچ و تخم مرغ پنیری:
برای درست کردن این ساندویچ ابتدا پیاز راپوست گرفته و بعد از شستن خرد کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون بریزید و پیازها را تفت دهید.
بعد از اینکه پیاز سرخ شد قارچ را اسلایس کرده و بریزید و تفت دهید تا آب آن تبخیر شده و سرخ گردد.
در این میان تخم مرغ ها را داخل در ظرفی بشکنید و کمی بزنید تا از حالت لختگی درآید سپس ادویه ها را داخل تخم مرغ بریزید و مخلوط کنید. 
 ها را برش داده و کمی داخلش را خالی کنید تا مواد در آن جا بگیرد، سپس داخل نان را مخلوط روغن زیتون و پودر سیر بمالید تا طعم دار شود، تخم مرغ و قارچها وژامبون را باهم مخلوط کرده و روی نان ها بریزید.
کمی پنیر پیتزا هم روی مواد بریزید و دور نان را فویل بپیچید، نان ها را داخل سینی فر چیده و در فر 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

خواص قارچ:
  • قارچ حاوی آنتی اکسیدان است، از این رو به سم زدایی بدن و پیشگیری از سرطان کمک میکند.
  •  مصرف قارچ همچنین از التهاب پیشگیری می‌کند و رشد تومورهای سرطانی را کاهش می‌دهد.
  • قارچ حاوی فیبر، پتاسیم و ویتامین C بوده و از این رو مصرف آن موجب سلامت قلب میشود و قارچ همچنین برای تنظیم فشار خون مفید است. 
  • مصرف منظم قارچ موجب کاهش کلسترول خون میشود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.