طرز تهیه “پای سیب خانگی راحت”

مواد لازم پای سیب خانگی

  • سیب :  2 عدد
  • تخم مرغ :  3 عدد
  • بیکینگ پودر :   1 قاشق مرباخوری سرپر
  •  وانیل :   نصف قاشق چای خوری
  • شکر:1 لیوان سرخالی
  • شیر :1/3 پیمانه
  • آرد شیرینی پزی :یک و نیم پیمانه
  • کره :  صد گرم
پای سیب خانگی راحتپای سیب خانگی راحت 

ادامه مطلب ...

کیک پنیر خام یا چیز کیک با بیسکوییت به همراه طرز تهیه

مواد لازم برای طرز تهیه کیک پنیر خام (چیز کیک)

 چیز کیک

چیز کیک

بیسکویت کراکر بیسکویت غیرشیرین     100 گرم
کره برای مخلوط کردن با بیسکویت     60 گرم
ژلاتین  ورقه ای در آب سرد خیس شود     7 گرم، ابتدا در آب سرد خیس شود
آب گرم برای حل کردن ژلاتین     35 میلی لیتر
پنیر خامه ای     100 گرم
شکر برای مخلوط کردن با پنیر خامه ای     45 گرم
آبلیمو     نصف یک لیموی تازه یا 20 میلی لیتر
خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست)     300 گرم
خامه سفت شده در صورت تمایل برای تزیین روی کیک     80 گرم
شکر برای مخلوط کردن با خامه تزیینی     15 گرم
پسته خرد شده برای تزیین     کمی
یک نوع کمپوت میوه مانند آناناس، برای قرار دادن مابین بیسکویت کف قالب و مواد     به مقدار لازم
ادامه مطلب ...

طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر

مواد لازم برای پاناکوتا

  • خامه : 1 لیوان
  • شیر : نصف لیوان
  • پودر ژلاتین : 1 ق غ
  • شکر : ربع لیوان
  • وانیل : 1 ق چ

 دسر ایتالیاییپاناکوتا

پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتا

برای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.

شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.

دسر را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد و روی دسر را میتوانید با توت فرنگی  یا گیلاس و تمشک تزیین کنید.

 دسر خوشمزه

نکات تکمیلی در مورد پاناکوتا

پاناکوتا جزو دسرهای مدرن میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 
پاناکوتا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

طرز تهیه “سوپ شیر” ویژه و خوشمزه

مواد لازم برای سوپ شیر:

  • جو : 250 گرم
  • آب مرغ یا گوشت : بدون نمک 1 پیمانه
  • هویج نگینی شده : 150 گرم
  • ذرت  : 50 گرم
  • سیب زمینی : 2 عدد متوسط
  • شیر :1 لیتر
  • خامه : 100 گرم
  • نمک و آبلیمو : به مقدار لازم
  • جعفری یا گشنیز : برای تزیین

تزیین سوپ شیر سوپ شیر

سوپ شیر

طرزتهیه سوپ شیر:

در ابتدای کار برای پخت این سوپ خاص آب مرغ،سیب زمینی،جو و هویج را داخل یک ظرفی بریزید و منتظر بمانید تا کاملا بپزند و پس از طبخ کامل مواد خامه و شیر را یکدست و صاف کرده و به مواد بیافزایید بعد از اینکه شیر کاملا با مواد جوشید حرارت گاز را خاموش کنید.

زمانی که غذا را سرو می کنید همزمان آبلیمو و نمک آن را اضافه کرده و دقت کنید قبل از اتمام و خاموش کردن حرارت نمک به سوپ اضافه نکنید چراکه به علت داشتن شیر بریده می شود.

نکات تکمیلی در مورد سوپ شیر

سوپ شیر جزو سوپ میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوپ شیر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک 

آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ

مواد لازم برای کروسان گردویی

  • 230 گرم کره
  • 23 0 گرم پنیر خامه ای
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 پیمانه آرد
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 پیمانه گردو
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
کروسان گردویی

ادامه مطلب ...