سیر را پوست بکنید و رنده کنید.
گوجه فرنگی ها را که بهتر است نارس یا نیم رس باشند را انتخاب کنید و به صورت نگینی خرد کنید.
سبزی ها را هم ریزی ریز خرد کنید .
بادمجان ها را رنده یا ساطوری کنید.
فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.
فلفل تند را رنده و یا ساطوری کنید.
سرکه یا آبغوره را با نمک ، ادویه ترشی و نعنا خشک مخلوط کنید .
یک ظرف تمیز انتخاب کنید که کاملا خشک باشد. سپس بادمجان ها را به همراه گوجه فرنگی ، سیر ، فلفل ها ، سبزی خرد شده ، و مخلوط سرکه و نعنا را داخل ظرف ترشی بریزید و در ظرف را محکم ببندید تا هیچ هوایی وارد ظرف نشود.
در صورت تمایل این ترشی را میتوانید بعد از چند ساعت مصرف کنید.
ترشی هفت بیجار جزو ترشیجات و شور میباشد.
باقیمانده ظرف ترشی سر سفره را به هیچ وجه به دبه برنگردانید، چون باعث کپک زدن می شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و نیم می باشد .
ترشی هفت بیجار را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .
منبع : jadvalyab