طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای حرفه ای

چیز کیک ساده


پنیر خامه ای و شکر و آبلیمو را درون یک کاسه ریخته آن را بهم می زنیم تا کرم مانند شود.

ورقه ژلاتین خیس شده را از آب سرد درآورده آن را در درون آب گرم تعیین شده گذاشته تا کاملاً حل شود. ژلاتین را می توان در داخل آب گرم گذاشت و به مدت 10 ثانیه در مکروویو حرارت داد.
ژلاتین حل شده را به پنیر خامه ای و شکر و آبلیمو اضافه می کنیم.
خامه زده شده را به مواد اضافه می کنیم.
در صورت تمایل یک نوع کمپوت مانند آناناس را مابین بیسکویت کف قالب و مواد پهن می کنیم.
مواد را در داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت 2 ساعت سرد می کنیم.
بعد از سفت شدن در صورت تمایل می توان روی آن را با خامه زده شده و پسته خردشده تزیین کرد.

 

ادامه مطلب ...

غذاهای محلی و خوشمزه کرمانشاه

غذاها و شیرینی های محلی کرمانشاه با طعم های به یاد ماندنی

غذاهای کرمانشاه همیشه زبانزد خاص و عام بوده و در دیگر استانهای کشورمان نیز طرفدار دارد. اگر روزی گذرتان به کرمانشاه افتاد و از غذاهای خوشمزه ی آن خوردید حتما در منزلتان نیز پخت آن را برای بار دیگر امتحان خواهید کرد.

از معروفترین غذاهای کرمانشاه می توان خورشت خلال و دنده کباب را نام برد که در بین گردشگران و توریستها جایگاه خاصی دارند و همچنین سیب پلو، کوفته ریزه، آش عباسعلی، ترخینه دست پیچ، چلو گوشت، کوکوی پاغازه و خورشت کنگر نیز از دیگر غذاهای به نام در کرمانشاه می باشند که دستور پخت آن ها را در آشپزخانه به صورت کامل با نکات و جزئیات گفته ایم.

شیرینی های سنتی کرمانشاه

نان برنجی

نان برنجی های استان کرمانشاه در نوع خود بی نظیر هستند و در سراسر کشور برای همه شناخته شده می باشند و در دورهمی های خانوادگی پذیرایی با نان برنجی صفای خاصی به مجلس می بخشد.

این خوراکی نرم و لطیف علاوه بر کرمانشاه در یزد و قزوین نیز به عنوان سوغاتی تهیه می گردد و از ترکیب کره یا روغن حیوانی ، آرد برنج ، تخم خرفه، تخم گشنیز، گلاب، زعفران، سیاه دانه و شکر تهیه می گردد.


  ادامه مطلب ...

طرز تهیه اصولی و فوری ترشی هفت بیجار

چگونه ترشی هفت بیجار فوری درست کنیم ؟ + نکات کلیدی آن

ترشی هفت بیجار یکی از ترشی های پرطرفدار کشور ما می باشد که در فصل پاییز و زمستان زینت بخش سفره های ما ایرانی ها می باشد .در این مطلب طرز تهیه این ترشی خوشمزه به صورت فوری را آموزش می دهیم.

مواد لازم برای ترشی هفت بیجار :

  • سیر :1 بوته
  • فلفل دلمه ای :500گرم
  • بادمجان : 2کیلو
  • فلفل قلمی تند : 2 عدد
  • نعنا خشک :1 قاشق غذاخوری
  • ادویه ترشی :1 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی نارس :300 گرم
  • نمک :1 قاشق غذاخوری
  • آب غوره یا سرکه : 500گرم
  • سبزی معطر :250گرم

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه نان محلی اَردَک مخصوص زنجانی‌ها

:مواد لازم 
1 عدد چانه خمیر نان بربری
1پیمانه شیر
1 پیمانه شکر
به میزان لازم آرد
به میزان لازم روغن

  ادامه مطلب ...