طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی

مواد لازم
بادمجان قلمی درشت ۳ عدد
گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
آب گوشت ۰٫۵ لیتر
پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار سریع

طرز تهیه حلوای اوماج
اوماج یک حلوای محلی خوشمزه می باشد که اصولا توسط تبریزی ها طبخ می شود و در مراسمات عزاداری استفاده می شود ، همچنین مانند حلوا زعفرانی در ماه رمضان نیز این حلوا برای افطاری در نظر گرفته می شود.
حلوای اوماج
  
 
ادامه مطلب ...

فنون پخت باقالی + خواص باقالی

مواد لازم برای تهیه باقالی :

 باقالی تازه ۴ کیلو با پوست
نعنای خشکبه مقدار لازم
سرکهبه مقدار لازم
 نمک،فلفل سیاهبه مقدار لازم
سماقبه مقدار لازم

  ادامه مطلب ...