-
تهیه پنکیک نرم خانگی
یکشنبه 4 اردیبهشت 1401 14:15
طرز تهیه پنکیک نرم و پف پفی ساده و خوشمزه پنکیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی صبحانه است که به دلیل تهیه آن در قابلمه های کوچک به پنکیک معروف است. پنکیک یکی از معروف ترین شیرینی های دنیاست که در دسته کیک ها قرار می گیرد که به عنوان میان وعده و دسر استفاده میشود و قابل تهیه است.برای صبحانه و شام سرو می شود....
-
طرز تهیه کوکو سیب زمینی
دوشنبه 8 آذر 1400 09:21
کوکو سیب زمینی : معمولا غذاهای ساده به دلیل ماهیت ساده بودنی که دارند مورد علاقه اکثرا مجرد ها و خانم های شاغل می باشد ، که کوکوی سیب زمینی که در آشپزخانه نمناک برای کاربران مهیا شده است نیز از این قائده خارج نیست. زمانی که حرف از غذای ساده و خودمانی به میان می آید یکی از راحت ترین گزینه ها کوکو سیب زمینی می باشد،...
-
کوکو سیبزمینی با برنج
سهشنبه 25 آبان 1400 14:56
مواد لازم برنج: 1 لیوان سیبزمینی آبپز شده: 2 عدد تخممرغ: 2 عدد پنیر خامهای نرم: 2 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده: 2/1 لیوان آرد سوخاری: 1 لیوان نمک و فلفل: به مقدار لازم طرز تهیه برای درست کردن این کوکو باید برنج را بپزید، سیبزمینی آبپز شده را بکوبید. پنیر خامهای را هم با یک عدد تخممرغ در مخلوطکن بریزید تا با هم...
-
لیست غذا های ارزان و خوشمزه
شنبه 17 مهر 1400 13:53
بهترین لیست غذا های ارزان و ساده یک لیست کامل از غذایی که به آسانی و با کمترین هزینه تهیه می شوند می تواند جزو بهترین لیست های پیشنهادی غذا باشد. این لیست، غذاهایی را به شما پیشنهاد می دهد که می توانید به راحتی و با کمترین مواد آن ها را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. دمی گوجه دمی گوجه یکی از ساده پلو های ایرانی می...
-
دستور تهیه خورش کنگر اصیل
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 13:53
مواد لازم خورش کنگر مواد لازم مقدار لازم کنگر 1 کیلوگرم گوشت ماهیچه نیم کیلو پیاز داغ 2 تا 3 قاشق آبغوره نصف پیمانه رب گوجه 2 ق س غوره ½ پیمانه زعفران و دارچین به میزان لازم نمک به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم گیاه کنگر کنگر گیاهی خاردار با ساقه های ضخیم می باشد که از آن در تهیه خورشت ها و سوپ نیز استفاده می شود...
-
آموزش پختن کباب تسبیحی + مواد لازم
چهارشنبه 18 فروردین 1400 09:25
مواد لازم برای کباب تسبیحی : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم سینه مرغ چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد خامه ۲ قاشق سوپخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن برای سرخ کردن ۱/۳ پیمانه طرز تهیه کباب تسبیحی : گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران و ۱ قاشق...
-
طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای حرفه ای
سهشنبه 30 دی 1399 09:55
پنیر خامه ای و شکر و آبلیمو را درون یک کاسه ریخته آن را بهم می زنیم تا کرم مانند شود. ورقه ژلاتین خیس شده را از آب سرد درآورده آن را در درون آب گرم تعیین شده گذاشته تا کاملاً حل شود. ژلاتین را می توان در داخل آب گرم گذاشت و به مدت 10 ثانیه در مکروویو حرارت داد. ژلاتین حل شده را به پنیر خامه ای و شکر و آبلیمو اضافه می...
-
غذاهای محلی و خوشمزه کرمانشاه
پنجشنبه 25 دی 1399 10:06
غذاها و شیرینی های محلی کرمانشاه با طعم های به یاد ماندنی غذاهای کرمانشاه همیشه زبانزد خاص و عام بوده و در دیگر استانهای کشورمان نیز طرفدار دارد. اگر روزی گذرتان به کرمانشاه افتاد و از غذاهای خوشمزه ی آن خوردید حتما در منزلتان نیز پخت آن را برای بار دیگر امتحان خواهید کرد. از معروفترین غذاهای کرمانشاه می توان خورشت...
-
طرز تهیه اصولی و فوری ترشی هفت بیجار
دوشنبه 22 دی 1399 14:21
چگونه ترشی هفت بیجار فوری درست کنیم ؟ + نکات کلیدی آن ترشی هفت بیجار یکی از ترشی های پرطرفدار کشور ما می باشد که در فصل پاییز و زمستان زینت بخش سفره های ما ایرانی ها می باشد .در این مطلب طرز تهیه این ترشی خوشمزه به صورت فوری را آموزش می دهیم. مواد لازم برای ترشی هفت بیجار : سیر :1 بوته فلفل دلمه ای :500گرم بادمجان :...
-
طرز تهیه نان محلی اَردَک مخصوص زنجانیها
چهارشنبه 3 دی 1399 13:11
:مواد لازم 1 عدد چانه خمیر نان بربری 1پیمانه شیر 1 پیمانه شکر به میزان لازم آرد به میزان لازم روغن :طرز تهیه در یک قابلمه مناسب شیر و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. دقت کنید که شیر نباید به نقطه جوش برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا شیر خنک شود وقتی...
-
8 نکته کاربردی در هنر کیک پزی برای افراد مبتدی
دوشنبه 3 آذر 1399 09:27
رعایت چه نکاتی برای کیک پزی لازم است؟ پخت شیرینی، کیک و نان در خانه حس و حال خاص خودش را دارد؛ اگر به این کارها علاقه داشته باشید، قطعا احساس خیلی خوبی پیدا می کنید و با آماده شدن نتیجه کار این احساس خیلی بهتر هم خواهد شد. اگر جزو افراد مبتدی هستید و دوست دارید با بعضی نکات پخت کیک و شیرینی آشنا شوید، این مقاله کمکتان...
-
10 نکته کلیدی برای پخت هرنوع مربا
شنبه 1 آذر 1399 14:05
نکاتی مهم و کلیدی برای تهیه مربا مرباهای خانگی بیشتر و بیشتر مرسوم می شوند هنگامی که شما آن را می چشید، در برابرش غیر قابل مقاومت می شوید. تهیه مرباهای خودتان در خانه مزایای بسیاری دارد اول، شما می توانید مقدار قند اضافه شده به میوه را کنترل کنید و سپس، مطمئن هستید که هیچ مواد افزودنی ای در آن وجود ندارد و مهمتر از...
-
سالاد کلم انار
سهشنبه 6 آبان 1399 11:02
مواد لازم : کلم سفید خرد شده یک پیمانه کلم بنفش خرد شده یک پیمانه هویج رنده شده نصف پیمانه انار دون شده یک پیمانه سس مایونز سه قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه دستور تهیه : مواد رو همرو با هم میریزیم داخل ظرفی و خوب مخلوط میکنیم. سس مایونز و فلفل سیاه و نمک و میریزیم وخوب مخلوط میکنیم. میذاریم داخل یخچال. بعد من برای سرو...
-
طرز تهیه “پنکیک” ساده خانگی مرحله به مرحله
چهارشنبه 30 مهر 1399 10:13
پنکیک یکی از شیرینی های خیلی محبوب در دنیا می باشد که در دسته کیک ها طبقه بندی می شود که هم به عنوان میان وعده و هم دسر استفاده می شود و می توان آن را در وعده صبحانه استفاده کرد. پنکیک دارای طرز تهیه های گوناگونی چه در ایران و چه در جای جای دنیا می باشد .ما در نمناک تلاش کردیم بهترین و متداول ترین طرز تهیه پنکیک را...
-
دستور تهیه 2 مدل شیرینی خاص و محبوب
یکشنبه 27 مهر 1399 08:57
روش درست کردن شیرینی ماکارون شیرینی ماکارون از جمله زیباترین شیرینی ها می باشد که متعلق به فرانسوی ها می باشد و یکی از نکات مثبت این شیرینی می توان به باز بودن دست انتخاب برای رنگ آن باشد ، بله شیرینی ماکارون را می توان در رنگ ها و اندازه های مختلف درست کنید. ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و...
-
طرز تهیه شربت زرشک خانگی مقوی
شنبه 19 مهر 1399 14:33
مواد لازم شربت زرشک شربت زرشک” علاوه بر خاصیت چربی سوزی دارای خاصیت لاغرکنندگی می باشد و به علت وجود ویتامین های A و C موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. زرشک تازه آب شکر طرز تهیه شربت زرشک : برای تهیه این شربت حتما باید از زرشک تازه استفاده کنید. زرشک ها را بعد از پاک کردن و شستن با یه مقدار آب داخل یه قابلمه بریزید...
-
طرز تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه و تزیین آن
سهشنبه 15 مهر 1399 12:25
مواد لازم : سیب زمینی : 1 کیلوگرم شیر : نصف پیمانه خامه : نصف پیمانه کره : 60 گرم نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه : • سیب زمینی را با دقت شسته و آن ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. • سیب زمینی ها را همراه 2 قاشق چایخوری نمک و مقداری آب، در یک قابلمه مناسب ریخته و بر روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید....
-
طرز تهیه سالاد مکزیکی مخصوص خانگی
یکشنبه 13 مهر 1399 14:11
دستور تهیه سالاد مکزیکی خانگی : تهیه سالاد مکزیکی بسیار ساده می باشد فقط به شرطی که نکاتی که در این دستور تهیه وجود دارد را رعایت کنید تا بتوانید این سالاد مخصوص خارجی را به خوبی تهیه کنید. مواد لازم تهیه سالاد : کلم پیچ سفید: پنج کاسه ماست خوری کلم پیچ پنفش:نصف کاسه ماست خوری کنسرو ذرت:یک کاسه ماست خوری کالباس:300گرم...
-
طرز تهیه اشکنه
شنبه 12 مهر 1399 08:50
مواد لازم برای اشکنه 1 عدد:پیاز بزرگ 3 عدد: تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری:روغن 2 عدد:سیب زمینی متوسط 1 قاشق غذاخوری سر پر:آرد گندم 1 قاشق چایخوری:زردچوبه 1 قاشق غذاخوری سرخالی:شنبلیله خشک به مقدار لازم : نمک و فلفل طرز تهیه اشکنه با سیب زمینی قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز...
-
طرز تهیه چغور پغور جگر مرغ
یکشنبه 6 مهر 1399 13:10
مواد لازم چغور پغور برای یک نفر جگر مرغ یا گوسفند 300 تا 400 گرم روغن دو قاشق غذاخوری پیاز متوسط یک عدد نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار کافی فلفل قرمز در صورت تمایل رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری طرز تهیه جغور بغور پیاز را به شکل خلال رنده می کنید و کمی در ماهیتابه تفت می دهید. بعد روغن می ریزید (علتش این است که آب پیاز...
-
طرز تهیه سیر قلیه غذای لذیذ گیلانی + ترفندهای مهم برای پخت صحیح
یکشنبه 6 مهر 1399 12:39
این پست آموزش سیر قلیه غذای لذیذ گیلانی و خوشمزه را آماده کرده ایم، برای مشاهده این آموزش آشپزی به همراه ترفندهای مهم برای پخت صحیح این پست را دنبال کنید. مواد لازم برای تهیه سیر قلیلیی غذای لذیذ گیلانی : لپه ۱ پیمانه برگ سیر ۵ پیمانه مرغ به قطعات دلخواه تخم مرغ ۴ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار نیاز دستور پخت سیر...
-
کیک مرغ + دستور تهیه
سهشنبه 25 شهریور 1399 11:36
شاید خیلی ها وقتی اسم کیک را می شنوند، یاد خامه ی زیاد می افتند، اما در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم کیک مرغ را به شما آموزش دهیم که غذای عالی و خوشمزه است، این یک غذای مجلسیه که برای میز شام خیلی عالی به نظر میرسه البته آسونه کیک مرغ سیـ-ـنه مرغ: دو عدد ژامبون مرغ: 250 گرم پیازچه: نیم کیلو گردو : دویست و پنجاه...
-
طرز تهیه مربای گلابی
پنجشنبه 13 شهریور 1399 14:27
مربای گلابی یکی از لذیذترین مرباها به خصوص برای وعده غذایی صبحانه است که تهیه آن در منزل بسیار ساده و آسان است و با توجه به رعایت نکات مهم و اصولی در تهیه این مربا میتوانید آن را با بهترین کیفیت تهیه نمایید. برای تهیه مربای گلابی باید ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و بعد آنها را خرد کنید. بعد گلابی های خرد شده را همراه...
-
خورشت کرفس
سهشنبه 21 مرداد 1399 10:55
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ گوشت خورشتی :400 گرم ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ نعناع و جعفری :400 گرم آبغوره :نصف لیوان زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه آب :2 لیتر مرحله اول کرفسها را خوب با آب شسته و اندازه یک بند انگشت خرد کنید. یک قابلمه برداشته و...
-
طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و رستورانی
دوشنبه 13 مرداد 1399 13:44
سوپ جو قرمز مجلسی سوپها به دو نوع سوپ رقیق و سوپ غلیظ تقسیمبندی میشوند که برخی از این سوپهای غلیظ، آنقدر مقوی و کامل هستند که میتوانند حکم یک غذای اصلی به خصوص برای وعده شام را داشته باشند. سوپها تنوع بسیار زیادی دارند و میتوان با تغییردادن برخی مواد اولیه یک نوع سوپ، آن را به سوپی دیگر تبدیل کرد. در اینجا قصد...
-
آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان”
سهشنبه 7 مرداد 1399 09:11
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده بادمجان قلمی / یک کیلو / کشک / 200 تا 250 گرم / پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری / سیر داغ / دو قاشق غذاخوری / نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری / روغن مایع / 150 میلی لیتر / مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری / نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم آب مرغ / یک پیمانه / زردچوبه / 1 قاشق...
-
طرز تهیه دیزی
دوشنبه 23 تیر 1399 01:21
دیزی یا همان آبگوشت و یا شوربا یکی از خوراک های اصیل و محبوب ایران است. در نگاه اول پخت دیزی بسیار آسان به نظر می رسد ولی در واقع فوت و فن های خاصی دارد تا بتوان یک دیزی جاافتاده با طعم واقعی را بچشید.در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند ، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی ، و نخود استفاده می شود. این خوراک را در دو مرحله...
-
خواص چلوکباب ایرانی
دوشنبه 9 تیر 1399 07:50
کبابها در میان اقوام ایرانی دارای انواع مختلف کوبیده، برگ، بختیاری، شیشلیک و … است. شاخصترین نوع آنها کباب برگ و مشهورترین آنها کباب کوبیده است.معمولا کبابها را با پیاز و زعفران طعم دار و با نان به همراه ریحان، نعناع، ترخون و پیاز مصرف میکنند. گاهی نیز آنها را با چلو به همراه کره، تخممرغ خام و سماق میل میکنند....
-
طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی
سهشنبه 27 خرداد 1399 03:17
مواد لازم بادمجان قلمی درشت ۳ عدد گوشت گردن یا دنده گوسفندی ۲۰۰ گرم عدس ۱/۲ پیمانه برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه آب گوشت ۰٫۵ لیتر پیاز داغ، نعنا داغ و کشک به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم دستور تهیه: ۱/۲ پیمانه برنج نیم دانه را با ۱ پیمانه آب...
-
طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار سریع
چهارشنبه 21 خرداد 1399 13:16
طرز تهیه حلوای اوماج اوماج یک حلوای محلی خوشمزه می باشد که اصولا توسط تبریزی ها طبخ می شود و در مراسمات عزاداری استفاده می شود ، همچنین مانند حلوا زعفرانی در ماه رمضان نیز این حلوا برای افطاری در نظر گرفته می شود. درست کردن حلوای اوماج مواد لازم حلوای اوماج شیر : یک فنجان آرد گندم الک شده : یک لیوان شکر : یک لیوان آب...