-
فنون پخت باقالی + خواص باقالی
شنبه 17 خرداد 1399 20:37
مواد لازم برای تهیه باقالی : باقالی تازه ۴ کیلو با پوست نعنای خشک به مقدار لازم سرکه به مقدار لازم نمک،فلفل سیاه به مقدار لازم سماق به مقدار لازم روش تهیه باقالی : ابتدا ۴ کیلو باقالی تازه را از پوست درآورید. اگر باقالا خشک باشد به مدت یک روز در آب سرد بخوابانید. باید روی باقالی ها را یک وجب آب پر کند که موقع خیس...
-
ماش پلو با گوشت چرخکرده
سهشنبه 30 اردیبهشت 1399 01:25
مواد لازم برای تهیه ماش پلو با گوشت چرخکرده برنج 2 پیمانه ماش 1 پیمانه پیاز متوسط 1 عدد گوشت چرخکرده 250 گرم خرما به تعداد لازم نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به مقدار لازم مراحل تهیه ماش پلو با گوشت چرخکرده مثل همه حبوبات ماش رو هم بهتر هست از یک شب قبل از پخت همراه با آب خیس کنیم و چند بار آبش رو عوض کنیم تا آنزیم هاش...
-
کیک صبحانه
پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 04:49
اگه میخواید روی کیکتون برجسته و ترکدار بشه بهتره فر رو از یکساعت قبل روشن کنید تا کامل داغ بشه. من اینکارو نکردم. مواد لازم آرد قنادی: 2 پیمانه بیکینگ پودر: 2 ق چ تخم مرغ: 2 عددد وانیل: 1/4 ق چ شکر : 2/3 پیمانه تا 1 پیمانه (من 2/3 پیمانه ریختم) روغن مایع: 1/2 پیمانه شیر: 1 پیمانه ◀به جای شیر میتونید آب جایگزین کنید...
-
طرز تهیه نرمترین “کباب شیشلیک” شاندیزی
شنبه 3 اسفند 1398 15:25
روشی برای پخت یک شیشلیک خوشمزه و مغز پخت کباب شیشلیک از راسته ی گوسفند درست می شود. و مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است که با پخت کباب های دیگر متفاوت است.در این کباب گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود. مواد لازم برای درست کردن شیشلیک دنده گوسفند :680 گرم خردل :1 قاشق چایخوری فویل :به اندازه مناسب برای...
-
رولت خوشمزه ی صورتی با آب لبو
سهشنبه 29 بهمن 1398 17:18
"رولت صورتی با آب لبو" برای قالب 30 در 40 سانتیمتر تخم مرغ 4 عدد پودر قند 120 گرم آرد سفید 120 گرم وانیل شکری 1 قاشق چایخوری اگر وانیل ایرانی بود یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری اب لبوی خام که میتونین با ابمیوه گیری ابش رو بگیرین 2 تا 4 قاشق غذاخوری خامه قنادی فرم گرفته به میزان دلخواه خب...
-
طرز تهیه دو نوع شیرینی + طرز تهیه پاستیل
سهشنبه 22 بهمن 1398 18:45
شیرینیهای ایرانی به جزء شیرینیهای اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینیها در شیرینی فروشیهای ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم میشوند. شیرینیهای خشک شیرینیهایی هستند که در تهیه آنها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروفترین این شیرینیها میتوان به...
-
طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت
شنبه 28 دی 1398 10:00
مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس :تخم مرغ :1 عددشیر :1/2 پیمانهآرد :1/5 پیمانهروغن مایع:1 قاشق غذاخوریبیکینگ پودر:1 قاشق چای خوریوانیل :1/4 قاشق چای خورینی چوبی :چند عدد*مواد داخل شیرینی :پودر بادام :1 پیمانهپودر قند :نصف پیمانهگلاب : 2 قاشق غذاخوریهل :1 قاشق چای خوریشربت بار :به مقدار لازم طرز تهیه شیرینی ساق...
-
چطور کیک بدون وانیل درست کنیم؟ ۵ جایگزین برای وانیل
یکشنبه 15 دی 1398 15:20
همانطور که در آشپزی برای برخی از ادویه ها و مواد، جایگزینی وجود دارد در کیک و شیرینی پزی هم میتوانیم اگر چند قلم از مواد لازم برای پخت کیک را نداشتیم از یک جایگزین استفاده کنیم. در اینجا قرار است با جایگزین وانیل آشنا شویم و ببینیم چطور میشه کیک بدون وانیل درست کنیم؟ چرا به کیک وانیل می زنیم؟برای اینکه بهتر بتوانیم...
-
طرز تهیه ژله رنگین کمان
جمعه 22 آذر 1398 18:29
ژله یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفداری است که به روش های مختلفی تهیه و سرو میشود، در ادامه قصد داریم ژله رنگین کمان را به شما عزیزان آموزش دهیم ، با ماهمراه باشید. مواد لازم برای ژله رنگین کمان: پودر ژله با رنگ های مختلف: به میزان لازم آب جوش: به ازای هربسته ۱ لیوان شیر یا بستی وانیلی: به ازای هر بسته پودر ژله ۱ عدد...
-
طرز تهیه کیک خیس زعفرانی
چهارشنبه 20 آذر 1398 21:08
کیک خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفداری است که به با طعم های مختلفی تهیه و سرو میشود، در این بخش قصد داریم طرز تهیه کیک خیس زعفرانی را به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید. مواد لازم برای کیک خیس زعفرانی: آرد: دو و نیم پیمانه شیر: یک دوم پیمانه تخم مرغ: ۳ عدد شکر: یک و نیم پیمانه بکینگ پودر: ۲ قاشق...
-
طرز تهیه خورشت کرفس
یکشنبه 17 آذر 1398 17:26
خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه میشود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و...
-
طرز تهیه کوکو سبزی
شنبه 16 آذر 1398 16:58
اگه سبزی کوکوی آماده و خورد کرده داشته باشیم میشه گفت که کوکو سبزی جز آسون ترین کوکوهاست و خیلی خیلی سریع و بی دردسر حاضر میشه و طعم و مزه اش رو هم که دیگه نگم براتون حرف نداره … کوکو سبزی به شکل های مختلفی تهیه میشه گاهی داخلش از گردو و زرشک استفاده میشه و گاهی هم ساده درست میشه مواد لازم برای تهیه کوکوی سبزی...
-
طرز تهیه سالاد سم زدای خوشمزه
پنجشنبه 14 آذر 1398 01:07
وقت آن رسیده است که بدن خود را از انواع سموم پاک کنید! برای سم زدایی بدن رعایت یک رژیم سالم ضروری است:به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ سم زدایی یک شعار معروف در زمینه سلامت است و دو دیدگاه در رابطه با آن وجود دارد: گروهی معتقدند که ما می توانیم از سم زدایی بهره ببریم و گروهی که سم زدایی را تبلیغی بیش نمی دانند. بدن...
-
آشنایی با طرز تهیه سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک
پنجشنبه 14 آذر 1398 01:03
مواد لازم برای سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک: سرکه شری: 1 قاشق غذاخوری 4 پرتقال خونی، تقسیم شده (3 قسمت، حدود 1 فنجان؛ 1 آب، حدود 4/1 فنجان) خردل:1 قاشق چای خوری روغن زیتون: 1 قاشق غذا خوری نمک: ¼ قاشق چای خوری فلفل: ¼ قاشق چای خوری پای اردک : پوست و استخوان 4/3 فنجان) سبزیجات زمستانه سالاد (مانند رومیان، اسکارول و...
-
طرز تهیه آبگوشت
چهارشنبه 13 آذر 1398 12:28
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزهآبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزهنخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده : 2 عدد متوسطفلفل سبز...
-
طرز تهیه کباب تابه ای
سهشنبه 12 آذر 1398 15:20
یک عدد پیاز بزرگ و رنده میکنیم (اگر مقدار گوشت زیاد بود پیاز بیشتر بزنید )و ابش و خوب میگیریم وبا گوشت چرخ کرده (که چربی نداشته باشه بهتره) نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه کاری هم اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم اگر یکساعت داخل یخچال بزاریم استراحت کنه خیلی بهتره . بعد داخل تابه کمی روغن میریزیم و مواد و کف تابه پهن میکنیم...
-
طرز تهیه نان سیر
سهشنبه 12 آذر 1398 08:49
طرز تهیه نان سیرهمانطور که گفتیم و حتما می دانید و دیده اید این نان به شیوه های مختلف و نیز در شکل های گوناگون تهیه می شود؛ برای مثال هرچند نان سیر در رده پیش غذا یا فینگر فودهای آسان و فوری قرار دارد ولی انواعی از آن مراحل تهیه زمان بری دارد، مانند آنچه در تهیه نان سیر هندی می بینیم؛ همچنین اگر بخواهیم از نوعی دیگر...
-
طرز تهیه همبرگر سوخاری
دوشنبه 11 آذر 1398 18:51
همبرگر سوخاری یکی از آن دسته فست فود های خوشمزه و پر طرفداری است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه کرده و به همراه مخلفات و سس دلخواه سرو نمایید. مواد لازم برای همبرگر سوخاری: گوشت گوساله چرخ کرده : نیم کیلوگرم تخم مرغ : سه عدد آرد : ۴ قاشق غذاخوری پودر سوخاری : به میزان لازم پیاز کوچک : یک عدد نان تست : یک برش شیر :...
-
طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین
یکشنبه 10 آذر 1398 23:09
پاناکوتا یکی از دسرهای شیک و معروف ایتالیایی است که خیلی درست کردن آن بسیار ساده است، این دسر را میتوانید در منزل تهیه کرده و از مهمان های خود پذیرایی کنید. مواد لازم برای تهیه پاناکوتای رنگین : وانیل: نوک قاشق چایخوری خامه صبحانه: نصف لیوان شیر: ۳ لیوان شکر: ۷ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه...
-
دستور تهیه سالاد ژاپنی
یکشنبه 10 آذر 1398 10:53
دستور تهیه سالاد ژاپنی پیش غذای سالم سالاد از انواع پیش غذاهای سالم و پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید برای پذیرایی از مهمان هایتان پیش غذایی ساده را تهیه نمایید بهتر است از طرز تهیه سالاد ژاپنی غافل نشوید. مواد لازم سیب زمینی متوسط آب پز : سه عدد خیار بزرگ خلالی شده : یک عدد هویج کوچک خلالی شده : یک عدد پیاز خلالی...
-
نان با مغز خرما
شنبه 9 آذر 1398 19:58
مواد لازم: آرد 3 لیوان خمیر مایه 3 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد شیرولرم 1 لیوان روغن مایع 6 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر 4 قاشق چایخوری خرما پوست کنده به مقدار لازم کنجد یا سیاه دانه به مقدار دلخواه طرز تهیه: خمیر مایه رو همراه یک قاشق شکر درون شیر ولرم عمل بیاورید. تخم مرغ نمک وروغن رو با باقی شکر مخلوط...
-
طرز تهیه پیراشکی مرغ
شنبه 9 آذر 1398 08:15
طرز تهیه پیراشکی مرغ یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند، پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. پیراشکی را می توان به صورت های مختلفی طبخ کرد. مواد میانی پیراشکی مرغ : مرغ پخته و خرد شده 1 و 1/2 تا 2 پیمانه کره 2...
-
ته چین مرغ بادمجان
جمعه 8 آذر 1398 12:12
مواد لازم برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم مرغ ۲ تکه بادمجان ۲ عدد زرشک ۱/۳ پیمانه روغن مایع نصف لیوان پیاز کوچک ۱ عدد طرز تهیه ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. بادمجان حلقه کنید و کمی نمک...
-
زعفران خالص را از نمونه تقلبی چگونه تشخیص دهیم؟ نکات علمی درباره طلای سرخ
پنجشنبه 7 آذر 1398 17:54
شاید برای اکثر ما باورش سخت باشد که ارزش اقتصادی بعضی گیاهان دارویی اگر از فلزات گرانبها بیشتر نباشد کمتر هم نیست. گیاه زعفران با نام علمی Crocus Sativus.L از آن جمله گیاهان دارویی است که سابقه آن به بیش از ۲۵۰۰ سال قبل برمی گردد. گفته میشود که این گیاه ظاهرا بومی یونان و مناطق مدیترانهای است ولی بسیاری از پژوهشگران...
-
آموزش طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و لذیذ
چهارشنبه 6 آذر 1398 10:01
هرکدام از شهرهای ایران به داشتن غذاهای خوشمزه و محلی شهرت دارند، خورشت بامیه هم از غذاهای خوش طعم جنوبی است که نه تنها در جنوب بلکه در همه ی ایران طرفداران خاص خود را دارد. بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل این خورشت لذیذ در میان علاقمندان به آن بسیار سرو می شود بامیه گیاهیست از خانواده پنیرکیان که به...
-
[ بدون عنوان ]
سهشنبه 5 آذر 1398 22:52
سوپ جو قرمز یا سوپ جو رستورانی یکی از انواع سوپ جو کلاسیک است. به طور کلی سوپ، به نوعی خوراک مایع و گرم گفته میشود که از مواد مختلفی مانند آب، گوشت، مرغ یا سبزیجات به اضافه ادویهجات، رب و … تهیه میشود. در واقع سوپ را به عنوان پیشغذا و برای بازشدن اشتها و گرمشدن معده و آمادهشدن برای صرف غذای اصلی میل میکنند. سوپ...
-
کاری سبز تایلندی با میگو
دوشنبه 4 آذر 1398 01:01
برخی از مواد زیر در ایران موجود نیست، به جز میگو، عصاره کاری سبز و شیر نارگیل که مزه اصلی را تشکیل میدهند، میتوان مواد و سبزیجاتی که نیست را حذف یا با مواد دیگر جایگزین کنید. مواد لازم : میگوی کوچک ۲۰ عدد بادمجان ۴ عدد جوانه خیزران پخته یا کنسرو شده ۲۰۰ گرم لوبیا سبز ۵ عدد فلفل دلمهای قرمز و سبز از هر کدام یک عدد...
-
طرز تهیه حلوا با شیر
دوشنبه 4 آذر 1398 00:57
حلوا با شیر نوع دیگری از حلواهاست و طعم لذیذی دارد .می توانید حلوا با شیر را در سفره های افطاری در ماه مبارک رمضان یا سفره های مذهبی سرو نمایید و از طعم خوش آن لذت ببرید. مواد مورد نیاز برای تهیه حلوا با شیر روغن مایع 110 گرم(1/2 پیمانه) آرد 250 گرم(1و 3/4 پیمانه) روغن حیوانی یا کره 30 گرم(2 قاشق سوپخوری) مواد مورد...
-
طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه
دوشنبه 4 آذر 1398 00:55
مواد لازم جهت تهیه شنیسل مرغ سینه مرغ 1عدد آب پیاز نصف پیمانه آب لیمو 3 ق س زعفران دم کشیده 1 ق س تخم مرغ 2 عدد آرد سوخاری 1 و نیم پیمانه پودر سیر 1 ق چ ادویه کاری 1 ق چ نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم طرز تهیه شنیسل مرغ برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه و یا فیله مرغ استفاده...
-
طرز تهیه “آش دندونی” تبریز یا دیشلیق
یکشنبه 3 آذر 1398 18:25
آموزش تهیه آش دندونی آش دندونی یکی از آش های سنتی ایرانی هاست که از قدیم رسم بر این بوده که اولین دندون بچه که در حال بیرون آمدن از لثه بود این آش را درست کنند و در بین دوستان و همسایگان پخش کنند.و معتقد بودند با خوردن و درست کردن این آش , بقیه دندون های بچه راحتر رشد خواهد کرد. آموزش درست کردن آش دندونی برای بچه مواد...