طرز تهیه پیراشکی مرغ


طرز تهیه پیراشکی مرغ

یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند، پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. پیراشکی را می توان به صورت های مختلفی طبخ کرد.

Image result for ‫طرز تهیه پیراشکی مرغ‬‎

  

مواد میانی پیراشکی مرغ :

  • مرغ پخته و خرد شده 1 و 1/2 تا 2 پیمانه
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • گشنیز خرد شده 2 قاشق چایخوری
  • فلفل چیلی کوچک 2 عدد
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 1 پیمانه
  • برای تهیه خمیر:
  • آرد 2 پیمانه
  • آرد گندم 1/2 پیمانه
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • مخمر 1/2 پیمانه
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • روغن 1/4 پیمانه
  • شیر ولرم 1 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کنجد برای تزیین پیراشکی

  1.  طرز تهیه پیراشکی مرغ :

    شیر رو کمی گرم کنید و شکر رو در شیر حل کنید.مایه ی خمیرو بهش اضافه کنید و بذارید تا عمل بیاد.دقت کنیدد شیرتون گرم باشه تا حدی که دستتون رو نسوزونه.

    روغن و سفیده ی تخم مرغ و مایه ی خمیر عمل اومده رو باهم خوب مخلوط کرده

    و آرد رو بتدریج بهش اضافه کنید.تا زمانیکه به دستتون نچسبه.ممکنه همه ی ارد لازم نباشه,پس بتدریج اضافه میکنین.

    خمیررو خوب ورز میدین به مدت ده دقیقه یااینکه چندبار بکوبین روی میز کارتون.

    خوب روشو بپوشونین و بذارین یه جای گرم و نرم بمدت حداقل یکساعت استراحت میدیم تا خمیر ور بیاد.

    تواین فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم.سینه ی مرغ رو خلال برش زده ...گوجه و فلفل دلمه ای رو هم خرد میکنیم.

    توی ماهیتابه کمی کره میریزیم و سینه ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم.و تفت میدیم .نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم.

    سینه ی مرغ خیلی زود میپزه گوجه و فلفل رو بهش اضافه میکنیم.در ماهیتابه رو میذارم تا بپزه و ابش کشیده شه.

    مواد میانی رو میریزیم توی ظرف تا سرد بشه.

    خمیرمون خوب ور اومده پفش رو میخوابونیم ,ویه گلوله ازش برمیداریم و به شکل بیضی باز میکنیم.چندتا برش میزنیم

    از مواد میذاریم لایه خمیر و میپیچیم

    زرده تخم مرغ میمایم و کنجد میپاشیم

    توی فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روشون طلاییش بشه میذاریم.تقریبا بیست دقیقه زمان لازم هست.

نکات تکمیلی در مورد پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ جزو ساندویچ میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد . پیراشکی مرغ را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


منبع :  طرز تهیه پیراشکی مرغ


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.