طرز تهیه کیک خیس زعفرانی

کیک خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفداری است که به با طعم های مختلفی تهیه و سرو میشود، در این بخش قصد داریم طرز تهیه کیک خیس زعفرانی را به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.

دستور تهیه کیک خیس زعفرانی

مواد لازم برای  کیک خیس زعفرانی:

  • آرد: دو و نیم پیمانه
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: یک و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  • زعفران آب کرده: یک چهارم پیمانه
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • گلاب: یک دوم پیمانه
  • روغن: یک دوم پیمانه

 

 

مواد لازم برای شربت :

  • شکر: ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر هل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • آب:  یک چهارم پیمانه

طرز تهیه کیک خیس زعفرانی

طرز تهیه کیک خیس زعفرانی:

برای درست کردن این کیک خوشمزه همه مواد را از قبل از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند.
3 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود، سپس وانیل را افزوده و مخلوط نمایید.
در مرحله بعد یک و نیم پیمانه شکر را به آرامی افزوده و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

حالا  زعفران را نیز اضافه کنیدو دوباره خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، در ادامه گلاب شیر و روغن را هم یک به یک افزوده و هم بزنید.

در مرحله بعد آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و الک کنید،  سپس به تدریج افزوده و با یک لیسک مواد را به شکل دروانی هم بزنید تا خمیر کیک یکدست شود.

قالبتان را چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی داخل آن پهن کنید ، سپس مواد کیک را بریزید و برای 45 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.

 برای اطمینان از پخته شدن کیک، می توانید با استفاده از یک خلال دندان و یا چنگال، مغز پخت شدن آن را چک کنید. برای اینکه روی کیک هم بپزد، می توانید به مدت ۵ دقیقه، حالت گریل فر را روشن کنید. اکنون کیک زعفرانی آماده شده، آن را از فر خارج کرده و بگذارید، خنک شود.

روش پخت کیک خیس زعفرانی

در مرحله بعدی از طرز تهیه کیک خیس زعفرانی ، به سراغ تهیه شربت می رویم، آب، شکر و پودر هل را بر روی حرارت قرار دهید تا شربت مقدار کمی غلیظ شود (در تهیه این شربت، نیازی به غلظت زیاد شربت نیست)، تا جایی که کمی از حالت آبکی در آید. 

سپس بر روی کیک با خلال دندان و یا چنگال، سوراخ هایی ایجاد کنید. شربت سرد شده را با قاشق بر روی کیک سرد بریزید، به طوری که کیک کمی نرم و خیس شود، مواظب باشید که آنقدر نریزید که کیک خمیر شود. 

اکنون می توانید کیک را با  خامه یا شکلات آب شده، تزیین کرده و میل نمایید.


یکی از نکات مهم در پخت انواع کیک خیس زعفرانی:

  •  برای کیفیت بهتر بافت کیک باید موادی مانند شیر، تخم‌مرغ و کره یا روغن را حداقل نیم ساعت از قبل از درست کردن، خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
  • برای پخت کیک خیس زعفرانی حتماً به خاطر داشته باشید که ارتفاع مواد در قالب یا قابلمه نباید خیلی زیاد باشد زیرا در این صورت شربت خوب به خورد مواد کیک نمی رود و ممکن است به بخش هایی از کیک نرسد.

خواص گلاب:

  • گلاب قند خون را کاهش می دهد.
  • گلاب موجب رطوبت مو شده و همچنین میزان کیفیت مو را بالا میبرد.
  • گلاب برای درمان التهاب پوستی، بریدگی ها، زخم ها و  اگزما مفید است و از آن میتوان به شکل موضعی در محل مورد نظر استفاده کرد.
  • گلاب موجب هیدراته شد و بازسازی پوست میشود و خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی دارد.
  • گلاب برای درمان آفتاب سوختگی مفید است و از آن می توان به عنوان تونر استفاده نمود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.