کیک صبحانه

اگه میخواید روی کیکتون برجسته و ترکدار بشه بهتره فر رو از یکساعت قبل روشن کنید تا کامل داغ بشه. من اینکارو نکردم.
مواد لازم
آرد قنادی: 2 پیمانه
بیکینگ پودر: 2 ق چ
تخم مرغ: 2 عددد
وانیل: 1/4 ق چ
شکر : 2/3 پیمانه تا 1 پیمانه (من 2/3 پیمانه ریختم)
روغن مایع: 1/2 پیمانه
شیر: 1 پیمانه

  
◀به جای شیر میتونید آب جایگزین کنید ولی شیر باعث افزایش لطافت کیک و حفظ تازگی اون برای مدت طولانی تر میشه
◀در مرحله اضافه کردن آرد میتونید فقط در حد بیست ثانیه با کندترین درجه همزن در یک جهت و به آرومی کیک رو هم بزنید تا مایه کیک کاملا صاف و یکدست بشه
◀من میزان شکر دستور رو 2/3 پیمانه ریختم ولی اگه دوست دارید شیرین تر بشه تا 1 پیمانه هم مجازید شکر رو بریزید.
◀قالب مناسب و متداول برای کیک صبحانه قالب لوف هست
◀کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید و نیازی به چرب کردن دیواره نیست
◀اگه این قالب در دسترستون نیست از قالب های معمولی میتونید استفاده کنید.
◀برای فر برقی دما رو 20 درجه کمتر تنظیم کنید.
◀تایم پخت بین 45 تا 60 دقیقه است یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک خارج بشه.


منبع: cakeshokolati

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.