ته چین مرغ بادمجان

نتیجه تصویری برای ته چین مرغ بادمجان

‎مواد لازم

‎برنج ۳ پیمانه ‎

ماست ۱ لیوان

 ‎زرده تخم مرغ ۳ عدد

 ‎زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

 ‎نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم

‎مرغ ۲ تکه
‎بادمجان ۲ عدد ‎زرشک ۱/۳ پیمانه ‎روغن مایع نصف لیوان ‎پیاز کوچک ۱ عدد
‌ 
‎طرز تهیه‎ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. بادمجان حلقه کنید و کمی نمک بزنید.بزارید چند ساعت بمونه.مجدد بشورید بعد حلقه کنید و سرخ کنید.زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه می کنیم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد ) وقتی مرغ کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به  و زرشک اضافه می کنیم. برنج را از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. برنج را کمی زنده برداریم. تخم مرغها را خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه و زعفران. در اخر برنج را اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید کف قابلمه را روغن بریزید . نیمی از مایه برنج را داخل قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشود. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید.به لایه هم بادمجان سرخ شده قرار بدید. باقی برنج را می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و دمکنی حدودا 1 ساعت قرار می دهیم. ته چین بعد از 1 ساعت آماده شده .می تونید داخل فر قرار بدین.تمام مراحل بالا را داخل قالب انجام بدید..روشو فویل بکشید.زرشک هم داخل مواد نریختم.راستی طبقه وسط درجه ۱۸۰ بذارید.


منبع: اینستاگرام

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.