طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس :

  • تخم مرغ :1 عدد
  • شیر :1/2 پیمانه
  • آرد :1/5 پیمانه
  • روغن مایع:1 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
  • وانیل :1/4 قاشق چای خوری
  • نی چوبی :چند عدد

شیرینی ساق عروس*مواد داخل شیرینی :

  • پودر بادام :1 پیمانه
  • پودر قند :نصف  پیمانه
  • گلاب : 2 قاشق غذاخوری
  • هل :1 قاشق چای خوری
  • شربت بار :به مقدار لازم

پخت شیرینی ساق عروس

  

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

طرز تهیه شیرینی ساق عروس :

تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر ، وانیل ، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید.

سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.

پس از سپری شدن این زمان ، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید . سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید.

بعد خمیر را به تکه های 2 سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید.

مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید.

بعد از سرخ شدن خمیر ،نی داخلش را بردارید و جایگاه نی  از مواد میانی پر کنید .

یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف  مورد نظر بچینید.


شیرینی ساق عروس

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس :

  • آرد شیرینی پزی الک شده:1 کیلو
  • کره محلی دوغ گرفته شده یا(روغن جامد صاف شده)یا ترکیبی از هر دو:500گرم 
  • پودر قند:6قاشق غذاخوری سر پر 
  • وانیل:یک قاشق چایخوری 
  • پودر هل:1/2 ق چ 
  • گردو نگینی :به میزان لازم برای داخل خمیر ساق عروس


شیرینی ساق عروس در فر

طرز تهیه شیرینی ساق عروس در فر:

کره و یا روغن و با همزن کمی بزنید تا نرم شود سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. وانیل و هل را هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

بعد آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

سپس خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 2 ساعهت دریخچال استراحت دهید .

بعد از گذشت 2 ساعت ، خمیر را به اندازه گردوی کوچک جدا کنید و در کف دست صافش کنید. وسطش 1 تیکه گردو بگذارید و بعد خمیرو را دور گردو بپیچید و به حالت بیضی در بیاورید.

و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید. درجه حرارت فر را به 170 برسانید و شیرینی ها را بمدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید .

بعد از اینکه شیرینی ساق عروس پخته و خنک شد آن را داخل پودر قند بغلطانید.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی ساق عروس

شیرینی ساق عروس جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شیرینی ساق عروس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.