طرز تهیه پنکیک اسفناج و قارچ

معمولا پنکیک ها با روش ها و طعم های مختلفی تهیه و سرو میشوند و پنکیک اسفناج هم یکی از انواع آن ها میباشد. برای درست کردناین پنکیک ازقارچ و اسفناج استفاده شده و از این رو میتوان آن را به عنوان یک وعده غذایی در شلم و یا یک پیش غذا و یا میان وعده سرو کرد.

در ادامه طرز تهیه این پنکیک خوشمزه و مقوی را آموزش می دهیم.


Image result for ‫پنكيك اسفناج و قارچ‬‎ 

مواد لازم برای پنکیک اسفناج:

  • شیر:یک چهارم پیمانه 
  • تخم مرغ: 3 تا 
  • آرد: دو سوم پیمانه
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • روغن مایع: یک چهارم پیمانه
  • اسفناج پاک شده : 300گرم
  • سس مایونز یا هزار جزیره:3 ق غ
  • فلفل دلمه رنگی(اختیاری):1 عدد
  • قارچ: 4-5 عدد متوسط
  • خیارشور:3-4 عدد متوسط 

  ادامه مطلب ...

نکاتی برای درست کردن بهترین همبرگر خانگی

نکاتی برای درست کردن بهترین همبرگر خانگی

اگر دلتان برای خوردن یک همبرگر آب‌دار و نرم، از آن همبرگرهایی که دندانتان راحت در آن فرو برود تنگ شده، به خواندن این مطلب ادامه دهید. می‌خواهیم درباره درست کردن همبرگر خانگی برایتان بگوییم؛ از بهترین نوع گوشت چرخ‌کرده گرفته تا بهترین روش‌ شکل دادن گوشت.

نکاتی برای درست کردن بهترین همبرگر خانگی 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه شربت گل محمدی

شربت گل محمدی یکی از شربت های بسیار خوش طعم و خوش عطری است که خواص بسیار زیادی هم دارد، می توانید این شربت را به راحتی در منزل تهیه کرده و میل کنید.

Image result for ‫شربت گل محمدی‬‎


مواد لازم برای شربت گل محمدی

  • گل تازه محمدی:     500 گرم
  • شکر :   2 کیلو   حدود 7 پیمانه
  • آب جوش:  2 لیتر حدود 8 پیمانه
  • جوهر لیمو:     1 قاشق مرباخوری

ادامه مطلب ...

اصول پخت “کیک یزدی” یا فنجانی خوشمزه و خانگی

مواد لازم برای کیک یزدی

آرد سفید 300 گرم 

تخم مرغ 3 عدد 

شکر 200 گرم

 ماست غلیظ 150 گرم 

روغن مایع 175 گرم 

عسل یک قاشق غذاخوری

 بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

پودر هل یک و نیم قاشق غذاخوری 

گلاب 3 قاشق غذاخوری


کیک یزدی 

ادامه مطلب ...