معمولا پنکیک ها با روش ها و طعم های مختلفی تهیه و سرو میشوند و پنکیک اسفناج هم یکی از انواع آن ها میباشد. برای درست کردناین پنکیک ازقارچ و اسفناج استفاده شده و از این رو میتوان آن را به عنوان یک وعده غذایی در شلم و یا یک پیش غذا و یا میان وعده سرو کرد.
در ادامه طرز تهیه این پنکیک خوشمزه و مقوی را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای پنکیک اسفناج:
طرز تهیه پنکیک اسفناج:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با شیر مخلوط کنید، سپس روغن را افزوده و نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید.
در ادامه آرد را افزوده و مجدد مخلوط کنید تا مایه پنکیک صاف و یکدست شود، حالا تابه ای را چرب کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.
هر بار یک ملاقه از مواد را داخل تابه بریزید تا خودش را بگیرد و سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ گردد.
پنکیک های آماده شده را داخل پارچه نمداری قرار داده و رل کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
در این میان اسفناج را خرد کرده و با 2قاشق آب و کمی نمک بگذارید بپزد ، سپس آن را با گوشت کوپب له کنید و بگذارید خنک شود.
در مرحله بعد قارچها رو ورقه ورقه کرده و با کمی کره و حرارت بالا تفت دهید تا آبش تبخیر شود.
خیارشور رو بصورت ورقه های نازک و فلفل دلمه رو بصورت نوار بلند خرد کنید.
حالا یک پنکیک رول شده رو باز میکنیم و 2 ق سس رو می مالیم.
نصف اسفناج را روی 2سانت اول پنکیک قرار میدیم ،بعد نصف قارچها رو میچینیم و چند نوار فلفل دلمه و بعد نصف خیار شورها.
دوباره پنکیک را به آرامی رول کرده و داخل کیسه فریزر گذاشته و 2ساعت در یخچال میذاریم.بقیه مواد رو با پنکیک دوم میپیچیم.
بعد از 2 ساعت بیرون آورده و برش میزنیم و میل میکنیم.
خواص اسفناج: