طرز تهیه پنکیک اسفناج و قارچ

معمولا پنکیک ها با روش ها و طعم های مختلفی تهیه و سرو میشوند و پنکیک اسفناج هم یکی از انواع آن ها میباشد. برای درست کردناین پنکیک ازقارچ و اسفناج استفاده شده و از این رو میتوان آن را به عنوان یک وعده غذایی در شلم و یا یک پیش غذا و یا میان وعده سرو کرد.

در ادامه طرز تهیه این پنکیک خوشمزه و مقوی را آموزش می دهیم.


Image result for ‫پنكيك اسفناج و قارچ‬‎ 

مواد لازم برای پنکیک اسفناج:

  • شیر:یک چهارم پیمانه 
  • تخم مرغ: 3 تا 
  • آرد: دو سوم پیمانه
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • روغن مایع: یک چهارم پیمانه
  • اسفناج پاک شده : 300گرم
  • سس مایونز یا هزار جزیره:3 ق غ
  • فلفل دلمه رنگی(اختیاری):1 عدد
  • قارچ: 4-5 عدد متوسط
  • خیارشور:3-4 عدد متوسط 

  

طرز تهیه پنکیک اسفناج:

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با شیر مخلوط کنید، سپس روغن را افزوده و نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید.

در ادامه آرد را افزوده و مجدد مخلوط کنید تا مایه پنکیک صاف و یکدست شود، حالا تابه ای را چرب کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود.

هر بار یک ملاقه از مواد را داخل تابه بریزید تا خودش را بگیرد و سرخ شود،  سپس آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ گردد.

پنکیک های آماده شده را داخل پارچه نمداری قرار داده و رل کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

در این میان  اسفناج را خرد کرده و با 2قاشق آب و کمی نمک بگذارید بپزد ، سپس آن را با گوشت کوپب له کنید و بگذارید خنک شود.

در مرحله بعد قارچها رو ورقه ورقه کرده و با کمی کره و حرارت بالا تفت دهید تا آبش تبخیر شود.

خیارشور رو بصورت ورقه های نازک و فلفل دلمه رو بصورت نوار بلند خرد کنید.

حالا یک پنکیک رول شده رو باز میکنیم و 2 ق سس رو می مالیم.

نصف اسفناج را روی 2سانت اول پنکیک قرار میدیم ،بعد نصف قارچها رو میچینیم و چند نوار فلفل دلمه و بعد نصف خیار شورها.

دوباره پنکیک را به آرامی رول کرده و داخل کیسه فریزر گذاشته و 2ساعت در یخچال میذاریم.بقیه مواد رو با پنکیک دوم میپیچیم.

بعد از 2 ساعت بیرون آورده و برش میزنیم و میل میکنیم.


خواص اسفناج:

  • خوردن اسفناج موجب رشد استخوانها شده و موجب جوش خوردن شکستگی ها، ترمیم استخوانها، رویش و رشد دندان میشود.
  • اسفناج حاوی مقادیری ید بوده و موجب تنظیم فعالیت غده تیروئید میشود، از این رو برای درمان بیماری گواتر مفید میباشد.
  • مصرف اسفناج پخته برای درمان گرفتگی صدا و آسم را مفید است.
  • اسفناج سرفه های خشک و سرما خوردگی را درمان میکند.
  • جوشانده تخم اسفناج و شیره تخم اسفناج برای درمان تب های عفونی و سینه درد موثر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.