طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی

سالاد سیب زمینی یکی از سالاد های خوشمزه و سیر کننده است که میتوانید آن را به عنوان یک وعده غذای کامل در وعده شام یا ناهار هم سرو نمایید و یا آن را به شکل قالبی تهیه و تزیین کرده و به عنوان پیش غذا از مهمان های خود پذیرایی کنید.

 


مواد لازم برای سالاد سیب زمینی قالبی :

  • هویج متوسط 1 عدد 
  • جعفری 1/2 بسته (حدود 15 ساقه)
  •  سیب زمینی  4-5 عدد
  • شوید 1/2 بسته
  • پیازچه در صورت دلخواه 1/2 بسته
  • آب لیمو 1/2 لیمو
  • روغن زیتون 1/2 استکان کمرباریک
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • زیره 1 قاشق چایخوری
  • نمک 2 قاشق چایخوری


طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی :
سیب زمینی ها را خوب شسته و با مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد، سپس پوست آن را گرفته و بکوبید یا رنده کنید.
در این میان سبزی ها را شسته و خرد نمایید، هویج را هم شسته و رنده کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و هویج را با کمی رغن تفت دهید تا نرم شود.
هویج تفت داده شده را با سیب زمینی له شده مخلوط کرده و سپس جعفری، شوید و پیازچه را ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید. داخل یک استکان آب لیمو و ادویه ها را بریزید و با هم مخلوط کنید و این سس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید داخل قالب سیلیکونی را چرب کنید و با مواد پر کنید و تا زمانیکه سرو می کنید در یخچال نگه دارید.
زمان سرو داخل ظرف سرو برگردانید و وسط سیب زمینی از مخلوط گارنیتور و ماست بریزید و به دلخواه تزیین کنید.


نکته:
  • گارنیتور شامل نخودفرنگی آبپز شده و سیب زمینی و هویج مربع خرد شده و آب پز شده است.
  • بسته به میزان افراد میتوانید مواد را کم و زیاد کنید.


خواص پیازچه:
  • ویتامین c موجود در پیازچه موجب تقویت سیستم ایمنی میشود و بدن را در برابر انواع ویروس ها حفظ میکند.
  • مصرف پیازچه کلسترول بد خون را کاهش داده و از بروز بیماری های قلبی پیشگیری میکند.
  •  پیازچه باعث تراکم استخوان ها شده و از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
  • پیازچه خاصیت  ضدسرطانی دارد و مصرف آن از رشد سلول های سرطانی در بدن جلوگیری می کند.
  • ویتامین آ موجود در پیازچه بینایی را تقویت کرده و از بیماری های چشمی مثل شب کوری وب مروارید جلوگیری میکند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.