مواد لازم جهت تهیه قطاب خانگی:
طرز تهیه قطاب خانگی :
یک عدد زرده تخم مرغ را از سفیده آن جدا کرده و با چنگال بزنید تا باز شود، سپس شیر را افزوده و روغن را هم بریزید و مخلوط کنید.
در ادامه بکینگ پودر و آرد را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر درست شود، خمیر را بپوشانید و برای 2 ساعت در یخچال بگذارید.
در این فاصله مواد میانی را به این شکل آماده کنید که ابتدا بادام پرک و پودر قند را آسیاب کرده و سپس از الک ریز عبور دهید.
در مرحله بعد مخلوط بادام و پودر قند الک شده را به همراه پودر پسته، هل سائیده شده، عسل و گلاب در ظرف نسبتا گودی ترکیب کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
بعد از دو ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و بین دو لایه کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه آن را باز کنید، خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.
یک قاشق چایخوری از موا میانی را وسط خمیر قرار دهید و خمیر را بپیچید، در آخر قطاب ها را درون روغن داغ به طوری که روغن روی قطاب را بگیرد سرخ کنید.
روغن اضافی قطاب را با قرار دادن روی دستمال کاغذی بگیرید و پس از خنک شدن در پودر قند بغلتانید و با پودر پسته تزیین نمایید.
نکاتی مهم درباره طرز تهیه قطاب:
خواص بادام: