طرز تهیه قطاب خانگی


Image result for ‫قطاب‬‎

  

مواد لازم جهت تهیه قطاب خانگی:

  • شیر: 1/2 پیمانه
  • آرد: به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ:1 عدد
  • بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

  • هل سائیده شده: 1 قاشق چایخوری
  • عسل: 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • بادام پرک: 100 گرم
  • پودر قند: 100 گرم
  • پودر پسته: 40 گرم

  طرز تهیه قطاب خانگی :

یک عدد زرده تخم مرغ را از سفیده آن جدا کرده و با چنگال بزنید تا باز شود، سپس شیر را افزوده و روغن را هم بریزید و مخلوط کنید.

در ادامه بکینگ پودر و آرد را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر درست شود، خمیر را بپوشانید و برای 2  ساعت در یخچال بگذارید.

در این فاصله مواد میانی را به این شکل آماده کنید که ابتدا بادام پرک و پودر قند را آسیاب کرده و سپس از الک ریز عبور دهید.

در مرحله بعد مخلوط بادام و پودر قند الک شده را به همراه پودر پسته، هل سائیده شده، عسل و گلاب در ظرف نسبتا گودی ترکیب کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

بعد از دو ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و بین دو لایه کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه آن را باز کنید، خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.

یک قاشق چایخوری از موا میانی را وسط خمیر قرار دهید و خمیر را بپیچید، در آخر قطاب ها  را درون روغن داغ به طوری که روغن روی قطاب را بگیرد سرخ کنید.

روغن اضافی قطاب را با قرار دادن روی دستمال کاغذی بگیرید و پس از خنک شدن در پودر قند بغلتانید و با پودر پسته تزیین نمایید.

 

نکاتی مهم درباره طرز تهیه قطاب:

  • استفاده بیش از حد از گلاب در ساختار مواد میانی قطاب باعث ترک خوردن قطاب می‌شود.
  • در صورتی که تمایل به تهیه قطاب در فر داشته باشید، باید خمیر را بسیار نازک پهن کنید و پس از پیچیدن کف سینی را چرب کرده، قطاب‌ها را رمال کنید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. سپس در پودر قند بغلتانید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از پودر گردو و دارچین نیز بسته به ذائقه خود در تهیه مواد میانی قطاب استفاده نمایید.

خواص بادام:

  • شیر بادام خلط آور است و از این رو برای درمان ناراحتی حنجره و تنگی نفس و  سرفه موثر میباشد.
  • یکی دیگر از خواص بادام درمان زخم های روده و مثانه میباشد.
  • بادام همچنین برای درمان اسهال مفیدمیباشد.
  • ترکیب بادام آسیاب شده و عسل برای درمان درد کبد و سرفه موثر است است.
  • چغاله بادام موجب تقویت لثه و ریشه ی دندان میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.