طرز تهیه خامه کیک قنادی

تهیه خامه ی قنادی یکی از اساسی ترین ارکان کیک پزی است. با یادگیری طرز تهیه خامه کیک قنادی خواهید توانست انواع کیک ها را به آسانی طبخ کنید.

Image result for cream cake 

طرز تهیه خامه کیک قنادی

روش اول:

مواد لازم :


• خامه پاستوریزه صبحانه 1 پاکت

• شکر 50 گرم

• عصاره یا اسانس وانیل به مقدار خیلی کم


طرز تهیه :

مرحله ی 1: در ابتدا پیاله ای برزگ که در آن می خواهیم خامه را درست کنیم به مدت نیم ساعت در فریزر می گذاریم. آب خامه را جدا و خامه را داخل پیاله می ریزیم و با شکر هم می زنیم. سرپوشی روی پیاله گذاشته و به مدت 25 دقیقه در فریزر می گذاریم.

مرحله ی 2: خامه را از فریزر خارج می کنیم و به سمت داخل ظرف کمی وانیل ریخته و با هم زن دستی و به آرامی هم می زنیم. پیاله را مجددا در فریزر می گذاریم.

مرحله ی 3: مرحله ی 2 را آنقدر تکرار می کنیم تا خامه کاملا سفت شود.


روش دوم تهیه خامه فرم گرفته خانگی

دستورهای پخت مختلفی برای تهیه خامه ی کیک قنادی وجود دارد. در روش اول مستقیما از خامه های آماده ی موجود در سوپر مارکت ها استفاده شد. اما در روش دوم از خامه پاستوریزه استفاده نمی شود و ماده ی اصلی آن تخم مرغ است.


طرز تهیه خامه کیک قنادی

روش دوم:

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ : 12 عدد متوسط

شکر : یک پیمانه اسانس

وانیل : یک قاشق چای خوری

آب : یک فنجان نمک یک قاشق چای خوری


طرز تهیه:

مرحله ی 1: در ابتدا سفیده ی تخم مرغ را آنقدر هم می زنیم تا یکدست شده و سپس آب، نمک و شکر را به آن اضافه می کنیم.

مرحله ی 2: مایع بدست آمده را بر روی قابلمه ی آب در حال جوش قرار داده و شکر را به روش بن ماری حل می کنیم.

مرحله ی 3: بعد از حل شدن شکر در محلول، آن را از روی اجاق برداشته و آن را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا محلول کف کند.

مرحله ی 4: زمانی که خامه ی کف کرده بدست آمد، به آن کمی وانیل اضافه کرده و هم می زنیم. هم زدن را آنقدر ادامه می دهیم تامحلول فرم گیرد.

منبع: چهارفصل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.