بیسکویت کراکر بیسکویت غیرشیرین 100 گرم
کره برای مخلوط کردن با بیسکویت 60 گرم
ژلاتین ورقه ای در آب سرد خیس شود 7 گرم، ابتدا در آب سرد خیس شود
آب گرم برای حل کردن ژلاتین 35 میلی لیتر
پنیر خامه ای 100 گرم
شکر برای مخلوط کردن با پنیر خامه ای 45 گرم
آبلیمو نصف یک لیموی تازه یا 20 میلی لیتر
خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) 300 گرم
خامه سفت شده در صورت تمایل برای تزیین روی کیک 80 گرم
شکر برای مخلوط کردن با خامه تزیینی 15 گرم
پسته خرد شده برای تزیین کمی
یک نوع کمپوت میوه مانند آناناس، برای قرار دادن مابین بیسکویت کف قالب و مواد به مقدار لازم
قالب بهتر است از نوع حلقه ای و بدون ته یا نوعی که بدنه و کف قالب جدا می شود باشد.
بیسکویت گراهام را داخل نایلون ریخته با ورده خرد می کنیم سپس آن را در داخل کاسه ریخته با کرهٔ ذوب شده مخلوط می کنیم. سپس در ته قالب ریخته بر روی آن نایلون انداخته و با قاشق آن را در کف قالب فشرده و پهن می کنیم سپس در یخچال قرار می دهیم تا کره سفت شود.
ورقه ژلاتین را در آب سرد خیس می کنیم.
پنیر خامه ای را از یخچال درآورده به دمای معمولی اتاق می رسانیم.
نصف یک لیمو را فشار داده آب آن را آماده می گذاریم.
خامه را بدون شکر می زنیم تا نیمه سفت شود. یعنی از تخم مرغ همزنی نریخته ولی شیار تخم مرغ همزنی در درون خامه باقی نماند.
پنیر خامه ای و شکر و آبلیمو را درون یک کاسه ریخته آن را بهم می زنیم تا کرم مانند شود.
ورقه ژلاتین خیس شده را از آب سرد درآورده آن را در درون آب گرم تعیین شده گذاشته تا کاملاً حل شود. ژلاتین را می توان در داخل آب گرم گذاشت و به مدت 10 ثانیه در مکروویو حرارت داد.
ژلاتین حل شده را به پنیر خامه ای و شکر و آبلیمو اضافه می کنیم.
خامه زده شده را به مواد اضافه می کنیم.
در صورت تمایل یک نوع کمپوت مانند آناناس را مابین بیسکویت کف قالب و مواد پهن می کنیم.
مواد را در داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت 2 ساعت سرد می کنیم.
بعد از سفت شدن در صورت تمایل می توان روی آن را با خامه زده شده و پسته خردشده تزیین کرد.
چیز کیک جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
چیز کیک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .منبع: نمناک