لازانیا سبزیجات با سس بشامل یکی از غذاهای گیاهی خوشمزه ای است که قطعا با یک بار خوردن آن از طرفداران پرو پا قرصش خواهید شد، با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.
- برنج 1 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- ماست ترش 2 کیلو
- نخود 1 پیمانه و نیم
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد
- آب 2 الی 2 و نیم لیتر
- سبزی آش پاک شده نیم کیلو
- سیر یک بوته خرد شده
- نمک به میزان لازم
شاید به جرات بتوان گفت که هیچ جای دنیا به اندازه کشور عزیزمان ایران دارای غذاهای محلی متنوع و خوشمزه نمی باشد. و این مسئله کاملا طبیعست . چون ما در جایی زندگی میکنیم که فرهنگ غذا رسم و رسوم خاصی دارد و مردمانمان آن سلیقه های بسیار عالی و جذابی را در طبخ غذاها بکار می برند.
از شمال تا جنوب کشور ایران بر اساس شرایط آب و هوایی و محصولاتی که در آنجا می روید غذای محلی متنوعی وجود دارد.
و انصافا بخاطر این تنوع بالا نمی توان نظر قطعی و محکمی داد که کدام غذا و در چه شهری از ایران بهتر از شهرهای دیگر می باشد.
در ادامه این صفحه لیستی تقریبا کامل از غذاهای محلی متعلق به کشورمان را مشاهده خواهید کرد که هر کدام به تفکیک برای شما عنوان شده است :
یکی از غذاهای محلی و معروف شهر اردبیل ، سرعین و نواحی آذربایجان شرقی می باشد که به روش های متفاوتی در شهر های مختلف تهیه میشود. طعم نهایی این آش به نوع و طعم دوغ مصرف شده بستگی دارد و در صورت استفاده از دوغ محلی خوشمزه تر میشود. همچنین دوغ بکار رفته در این آش سرشار از کلسیم است.
املت قارچ و گوجه نوعی املت آلمانی است که با صرف هزینه و زمان کم میتوانید آن را تهیه کرده و به عنوان یک وعده غذا سرو کنید.
مواد لازم برای درست کردن سالاد اندونزی:
سیب زمینی 500گرم
گوجه فرنگی 2عدد متوسط
نخود فرنگی پخته 200 گرم
کالباس 300 گرم
خیار شور 300 گرم
سس مایونز به مقدار لازم
گل کلم پخته شده 300 گرم
هویج پخته شده 200 گرم