بورانی را به شکل های متفاوتی میتوان تهیه کرد ولی بورانی اسفناج علاوه بر طعم و عطر ویژه اش بسیار مقوی و پر خواص است. در ادامه این مطلب قصد داریم طرز تهیه بورانی اسفناج را همراه با نکات و خواص به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه بورانی اسفناج:
طرز تهیه بورانی ماست و اسفناج:
اسفناج های تازه و جوان برای تهیه این بورانی انتخاب کنید، ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و بشویید سپس داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی اش برود.
اسفناج ها را کمی خرد کرده و داخل قابلمه ای قرار داده و بگذارید تا پخته و نرم گردد، بعد از اینکه اسفناج جمع شد سیر را رنده کرده و با آن مخلوط نمایید.
بعد از یکی دو تفت نمک و ادویه ها را افزوده و اجازه دهید تا اسفناج بپزد.
بعد از اینکه اسفناج ها خوب پخت، از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم تا خنک شود.
ماست از قبل تهیه شده را با قاشق کاملاً می زنیم تا یکدست شود و بعد اسفناج ها ، نمک، فلفل و گردوی خردشده را در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. این پیش غذای لذیذ و مقوی برای سرو آماده است.
نکات مهم درباره طرز تهیه بورانی ماست و اسفناج:
خواص اسفناج: