طرز تهیه بورانی اسفناج

بورانی را به شکل های متفاوتی میتوان تهیه کرد ولی بورانی اسفناج علاوه بر طعم و عطر ویژه اش بسیار مقوی و پر خواص است. در ادامه این مطلب قصد داریم طرز تهیه بورانی اسفناج را همراه با نکات و خواص به شما عزیزان آموزش دهیم.

Image result for ‫بورانی اسفناج‬‎

 

مواد مورد نیاز برای تهیه بورانی اسفناج:

  • ماست:  ۰٫۵ کیلو
  • سیر تازه: ۱۰۰ گرم
  • اسفناج:  ۱ کیلو
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • گردوی خرد شده:  ۴ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه بورانی ماست و اسفناج:

اسفناج های تازه و جوان برای تهیه این بورانی انتخاب کنید، ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و بشویید سپس داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی اش برود.

اسفناج ها را کمی خرد کرده و داخل قابلمه ای قرار داده و بگذارید تا پخته و نرم گردد، بعد از اینکه اسفناج جمع شد سیر را رنده کرده و با آن مخلوط نمایید.

بعد از یکی دو تفت نمک و ادویه ها را افزوده و اجازه دهید تا اسفناج بپزد.

بعد از اینکه اسفناج ها خوب پخت، از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم تا خنک شود.

 ماست از قبل تهیه شده را با قاشق کاملاً می زنیم تا یکدست شود و بعد اسفناج ها ، نمک، فلفل و گردوی خردشده را در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. این پیش غذای لذیذ و مقوی برای سرو آماده است.


نکات مهم درباره طرز تهیه بورانی ماست و اسفناج:

  •  برای بورانی اسفناج بهتر است از ماست مو سیر استفاده کنید.
  • اسفناج را برای بورانی اسفناج فقط بخارپز کنید.
  • برای هرچه خوشمزه‌ترشدن بورانی‌ اسفناج به آن نعناع و گل سرخ بزنید.


خواص اسفناج:

  • نوشیدن آب اسفناج برای رفع جوش و آکنه بسیار موثر است.
  • اسفناج برای مقاوم تر شدن استخوان ها و پیشگیری از پوکی استخوان مفید میباشد.
  • مصرف اسفناج  از پوست شما در برابر اشعه های آفتاب محافظت کرده و از بروز  سرطان پوست جلوگیری میکند.
  •  اسفناج  برای سم زدایی و پاکسازی کبد بسیار مفید است و برای درمان بیماری های کبد مورد استفاده قرار میگیرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.