طرز تهیه کتلت قارچ

کتلت  قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و رژیمی است و برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌های سالم تری برای گوشت پیدا کنند،گزینه مناسبی میباشد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کتلت قارچ را به شما دوستان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کتلت قارچ:

  • تخم مرغ: ۳عدد
  • قارچ:  نیم کیلو
  • سیر: دو حبه
  • آرد یا خمیر نان باگت: نصف لیوان
  • سبزیجات معطر: ۲ قاشق
  • روغن: برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه کتلت قارچ :

ابتدا قارچ‌ها را شسته و بگذارید خشک شوند سپس آن ها را چرخ کرده  و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط نمایید.

در مرحله بعد سه عدد تخم‌مرغ را به مواد افزوده و مخلوط کنید، اگر مایه کوکو شل بود قدری آرد به آن بیفزایید.

در ادامه  نمک و فلفل و ادویه را اضافه کرده و  سیر را هم له کرده و بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

 تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، حالا از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بیندازید.

 در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلت‌ها سرخ شود. سپس روی دیگر کتلتها را سرخ کنید.غذا آماده است و می‌توانید آن را با سبزیجات دلخواه تزئین کنید و سر سفره ببرید


نکته:

  • بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری در دسترس نداشتید، می‌توانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید.
  •  اگرمشاهده کردید مایه کوک و شل است کمی آرد به آن بزنید.
  • . اگر محدودیت خوراکی خاصی ندارید، در صورت تمایل می‌توانید کمی گوشت در مواد بریزید.
  • این غذا را میتوانید با گوجه خیار شور و نان سنگک میل کنید و اگر دوست داشتید به همراه یک کته ساده و سبزی تازه سرو نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.