کوکو یکی از غذاهای ایرانی است که در وعده ناهار یا شام سرو میشود این غذای خوشمزه به روش های مختلفی تهیه میشود که کوکوی لوبیا سبز هم یکی از روشهای آن میباشد. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز:
طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز:
برای درست کردن این کوکوی خوشمزه ابتدا لوبیا ها را پاک کرده و بشویید، بعد از اینکه آبشان رفت آن ها را خرد کرده و به همراه آب و کمی نمک بپزید.
بعد از اینکه لوبیا ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و داخل آبکش بریزید تا آبش برود و خنک شود.
در این میان پوست سیب زمینی را گرفته و بعد از اینکه خوب شستید رنده اش کنید، پیاز را هم پوست گرفته، بشویید ، رنده اش کنید و آبش را بگیرید.
در مرحله بعد هویج را هم رنده کرده و همه مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید، لوبیا و تخم مرغ را افزوده ، نمک ، فلفل و زردچوبه بزنید و همه مواد را مخلوط نمایید. اگر شل بود کمی آرد بزنید.
سپس ماهیتابه مناسبی را برمی داریم و روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزم مقداری که روغن داغ شد مواد را داخل آن می ریزیم زیر حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم تا یک طرف آن سرخ شود سپس آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود زمانی که دو طرف آن سرخ شد آن را داخل ظرف مناسبی قرار می دهیم و به شکل زیبا آن را سرو می نماییم.
نکاتی مهم برای طرز تهیه کوکو لوبیا سبز:
خواص لوبیا سبز: