طرز تهیه املت ماکارونی

املت ماکارونی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که به راحتی تهیه میشود، شما میتوانید این غذا را با ماکارونی که از شب قبل هم مانده درست کرده و سرو کنید.

 

مواد لازم برای تهیه املت ماکارونی:

  • ماکارونی شکل دار: 60 گرم 
  • 2 عدد تخم مرغ
  •  پیاز ریزخرد شده: 2 ق غ
  •  گوجه فرنگی نگینی: نصف پیمانه
  • جعفری خرد شده: 2 ق غ 
  • سس کچاب: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  •  روغن: 1 ق غ
  •  آب: 2 ق غ

  طرز تهیه املت ماکارونی: 

ماکارونی را داخل آب در حال جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش کنید.

پوست پیاز را گرفته و خردش کنید، سپس با روغن تفت داده و بعد از اینکه طلایی شد نمک و فلفل بزنید.

در ادامه گوجه فرنگی را خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا نرم شوند، جعفری را خرد کرده و به همراه ماکارونی اضافه کنید و تفت دهید.

حال تمام مواد را پهن نموده تا تمام سطح تابه پر شود.

تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر با آب و نمک بهم زده و با حرکت دورانی روی آن بریزید.

حرارت را کم نموده و در تابه را ببندید تا تخم مرغ ها سفت و زیر آن طلائی شود.

املت آماده است و با سس کچاب تزئین کنید.


خواص ماکارونی:

  • مصرف ماکارونی به کنترل سطح کلسترول خون کمک میکند.
  • ماکارونی حاوی اسید فولیک بوده و مصرف آن به زنان باردار توصیه میشود.
  • ماکارونی یک منبع عالی از کربوهیدراتها است و برای سوخت حیاتی برای مغز و عضلات شما مفید است.
  • ماکارونی منبع خوبی از مواد مغذی ضروری، از جمله آهن و ویتامین B است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.