حلیم یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداری است که اغلب در ماه رمضان و ماه محرم تهیه به صورت نذری بین مردم توزیع میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلیم خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
مواد لازم درست کردن حلیم:
طرز تهیه حلیم خانگی :
ابتدا گندم را شسته و چند ساعت بخیسانید، سپس گندم ، گوشت و یکی دو لیتر آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و مواد کاملا بپزد.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد نمک را افزوده و در حین پخت حلیم را هر از گاهی هم بزنید .
آنقدر حلیم را هم بزنید تا پخته و به شکل پوره درآید.
البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی میتونید صاف و یکدستش کنید.
زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش کنید.
خواص حلیم:
نکته:
حلیم کالری فراوانی دارد و مصرف آن برای افرادی که اضافهوزن دارند مناسب نمیباشد.