طرز تهیه حلیم خانگی

حلیم یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداری است که اغلب در ماه رمضان و ماه محرم تهیه به صورت نذری بین مردم توزیع میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلیم خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.

حلیم ، درست کردن حلیم

مواد لازم درست کردن حلیم:

  • گندم(ترجیحا پوست کنده) ۵۰۰ گرم
  • آب به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم(خیلی کم)
  • روغن حیوانی یا کره آب شده به مقدار لازم
  • شکر و دارچین به مقدار لازم برای تزیینات حلیم 


طرز تهیه حلیم خانگی :

ابتدا گندم را شسته و چند ساعت بخیسانید، سپس گندم ، گوشت و یکی دو لیتر آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و مواد کاملا بپزد.

بعد از اینکه گوشت نیم پز شد نمک را افزوده و در حین پخت  حلیم را هر از گاهی هم بزنید . 

آنقدر حلیم را هم بزنید تا پخته و به شکل پوره درآید.

البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی میتونید صاف و یکدستش کنید.

زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش کنید.


خواص حلیم:

  • حلیم دارای مقادیر زیادی آهن بوده و مصرف آن برای افرادی که کم خونی دارند توصیه میشود.
  •  گندم سبوس‌دار حاوی مقادیر زیادی فیبر بوده و برای درمان سرطان روده و سینه مفید است.
  • خوردن حلیم برای جلوگیری از یبوست و سرطان روده بزرگ مفید است.
  • گندم موجود در حلیم خاصیت ضد انگلی دارد.

    نکته:

    حلیم کالری فراوانی دارد و مصرف آن برای افرادی که اضافه‌وزن دارند مناسب نمیباشد.

    نظرات 0 + ارسال نظر
    امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.