رب انار یکی از چاشنی های بسیار خوشمزه غذاهای ایرانی است که در غذاهایی مثل فسنجان مورد استفاده قرار میگیرد و طعم بی نظیری به آن می دهد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه رب انار خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم ، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رب انار:
انار: ۸ کیلوگرم
آب: ۳ لیوان
نمک: در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه رب انار خانگی:
ابتدا انار ها را شسته و سر و ته آن ها را جدا کنید ، سپس انار ها را دانه کرده و داخل قابلمه ای بریزید.
سپس دانهها را فقط یک مرتبه شستشو دهید و روی آنها مقدار ۲ الی ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب انداخته و نرم شوند.
در مرحله بعد انار را از آبکش رد کرده و داخل قابلمه دیگری بریزید، تفاله ها را با دست جمع کرده و فشار دهید تا آب آن خارج شود.
آب انار به دست آمده را مجدد روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بجوشد ، در حین جوشیدن آب انار، کف روی آن را جمع کنید.
حدود ۵-۶ ساعت باید آب انار را بجوشانید تا غلیظ شود، در این میان آن را مرتب هم بزنید تا سر نرود.
وقتی رب انار به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا کمی خنک شود.حالا به آن نمک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
رب انار آمادهشده را داخل شیشههای کوچک تمیز و خشک بریزید.
نکات:
خواص رب انار: