طرز تهیه رب انار خانگی

رب انار یکی از چاشنی های بسیار خوشمزه غذاهای ایرانی است که در غذاهایی مثل فسنجان مورد استفاده قرار میگیرد و طعم بی نظیری به آن می دهد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه رب انار خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم ، پس با ما همراه باشید.

Image result for ‫رب انار خانگی‬‎ مواد لازم برای تهیه رب انار:

انار: ۸ کیلوگرم

آب: ۳ لیوان

نمک: در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه رب انار خانگی:

ابتدا انار ها را شسته و سر و ته آن ها را جدا کنید ، سپس انار ها را دانه کرده و داخل قابلمه ای بریزید.

سپس دانه‌ها را فقط یک مرتبه شستشو دهید و روی آن‌ها مقدار ۲ الی ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید  تا آب انداخته و نرم شوند.

در مرحله بعد انار را از آبکش رد کرده و داخل قابلمه دیگری بریزید، تفاله ها را با دست جمع کرده و فشار دهید تا آب آن خارج شود.

آب انار به دست آمده را مجدد روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بجوشد ، در حین جوشیدن آب انار، کف روی آن را جمع کنید.

حدود  ۵-۶ ساعت باید آب انار را بجوشانید تا غلیظ شود، در این میان آن را  مرتب هم بزنید تا سر نرود. 

 وقتی رب انار به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا کمی خنک شود.حالا به آن نمک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

رب انار آماده‌شده را داخل شیشه‌های کوچک تمیز و خشک بریزید. 


نکات: 

  • رب اناری که به این روش تهیه می‌شود، به دلیل استفاده از دانه انار غلیظ تر و گوشتی‌تر است.
  • میتوانید از همان ابتدا آب انار را با دستگاه آبمیوه گرفته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.


خواص رب انار:

  • مصرف رب انار موجب تقویت حافظه شده و از بروز آلزایمر پیشگیری می کند.
  • خوردن  رب انار سوخت و ساز بدن را افزایش داده و برای لاغری و کاهش وزن مناسب است.
  • مصرف رب انار باعث کاهش کلسترول بد خون میشود و همچنین از رسوب چربی در عروق پیشگیری می نماید.
  • رب انار برای کنترل فشار خون مفید است و از این رو  به افرادی که فشار خون بالایی دارند توصیه میشود رب انار ترش بخورند.

  • نظرات 0 + ارسال نظر
    امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.