طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی

بستنی وانیلی یکی از دسرهای پر طرفداری است که خوردن آن در روزهای گرم تابستان بسیار دلچسب است. اگر شما هم دوست دارید این دسر خوشمزه را در منزل و تهیه کنید و پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

Image result for ‫بستنی وانیلی‬‎ 

مواد لازم برای بستنی وانیلی :

  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • شکر: 4 قاشق سوپخوری (100 گرم)
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • شیر: 2 لیوان (نیم لیتر)

 

طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی:

ابتدا شیر را در شیرجوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

در این میان تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و زرده ها را از سفیده جدا کنید و در ظرفی مجزا بریزید.

وانیل و شکر را به زرده افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شده و کف کند.

مخلوط زرده را به شیر اضافه کنید و خوب بزنید تا همه مواد بخوبی با هم ترکیب شوند.

اگر بستنی ساز دارید در این مرحله مواد را داخل آن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بستنی آماده شود.

در صورتی که بستنی ساز ندارید یک ظرف پر از یخ را تهیه نمایید و شیر را در ظرفی فلزی بریزید، داخل ظرف یخ بریزید و با همزن بزنید تا کم کم کش دار شود و تبدیل به بستنی گردد.

راه دیگر این است که ظرف شیر را که بهتر است فلزی (استیل) باشد در فریزر بگذارید تا اطراف شیر کمی یخ بزند، بعد شیر را از فریزر بیرون آورید و با همزن بزنید و آن قدر این کار را تکرار نمایید تا شیر کش دار شده و به شکل بستنی درآید.

روی این بستنی ساده وانیلی می توانید کمی کارامل بریزید و یا به دلخواه تزیین و سرو کنید.


خواص بستنی:

  • بستنی حاوی ویتامین B۶ بوده و  برای سوخت و ساز بدن مفید است.
  • ویتامین B۱۲ موجود در بستنی به بهبود عملکرد حافظه و دستگاه عصبی کمک میکند.
  • بستنی حالت تهوع را از بین میبرد و از این رو مصرف آن در دوره بارداری توصیه میشود.
  • خوردن بستنی موجب احساس آرامش در فرد میشود و ازاسترس و  افسردگی جلوگیری میکند.
  • مصرف بستنی بخاطر داشتن ویتامین A برای سلامت چشم بسیار مفید میباشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.