سس سیر بخاطر طعم و عطر فوق العاده اش یکی از سس های پر طرفداری است که اغلب در رستوارن ها در کنار پاستا، مرغ سوخاری و حتی فلافل و سایر غذاها سرو میشود. درست کردن این سس کار سختی نیست و شما میتوانید با صرف هزینه و زمان کم آن را در منزل تهیه کرده و با غذای مورد نظرتان سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه سس سیر:
طرز تهیه ی سس سیر خانگی:
فر را از قبل روشن کرده و روی دمای 200 درجه تنظیم کنید تا گرم شود.
برای تهیه این سس اول سیر ها را حبه کرده و داخل سینی فر بریزید و به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید.
بعد از 10 دقیقه سیرها را از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آن ها را بگیرید و خردشان کنید.
در مرحله بعد روغن زیتون را در تابه کوچکی بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید؛ تا داغ شود. سپس روی همان حرارت، سیر و پیاز خرد شده را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
در ادامه کاسهای آماده کنید و سیر و پیاز تفت داده شده را در آن بریزید، سپس آب لیمو ترش، ارده و جعفری خردشده را نیز اضافه کنید. نمک و فلفل را هم به مقدار لازم بیفزایید حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید، به این ترتیب، سس آماده خواهد شد.
خواص سیر: