طرز تهیه سس سیر خانگی

سس سیر بخاطر طعم و عطر فوق العاده اش یکی از سس های پر طرفداری است که اغلب در رستوارن ها در کنار پاستا، مرغ سوخاری و حتی فلافل و سایر غذاها سرو میشود. درست کردن این سس کار سختی نیست و شما میتوانید با صرف هزینه و زمان کم آن را در منزل تهیه کرده و با غذای مورد نظرتان سرو کنید.

Image result for ‫سس سیر‬‎

 

مواد لازم برای تهیه سس سیر:

  •   نشاسته : ۴  قاشق غذاخوری
  •   آبلیمو : یک قاشق چای خوری
  • سیر : ۲ بوته
  • روغن زیتون : ۵ قاشق غذاخوری
  •  آب : یک لیوان
  •  فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
  • نمک : یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه ی سس سیر خانگی:

فر را از قبل روشن کرده و روی دمای 200 درجه تنظیم کنید تا گرم شود.

برای تهیه این سس اول سیر ها را حبه کرده و داخل سینی فر بریزید و به مدت 10 دقیقه داخل فر  بگذارید.

بعد از 10 دقیقه سیرها را از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آن ها را بگیرید و خردشان کنید.

در مرحله بعد روغن زیتون را در تابه کوچکی بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید؛ تا داغ شود. سپس روی همان حرارت، سیر و پیاز خرد شده را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم شوند.

در ادامه  کاسه‌ای آماده کنید و سیر و پیاز تفت داده شده را در آن بریزید، سپس آب لیمو ترش، ارده و جعفری خردشده را نیز اضافه کنید. نمک و فلفل را هم به مقدار لازم بیفزایید  حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید، به این ترتیب، سس آماده خواهد شد.


خواص سیر:

  • کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی
  • کاهش کلسترول
  • کاهش فشار خون
  • اثرات بلندمدت بر علائم دیابت
  • خواص ضدسرطانی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • از بین بردن عفونت‌ها
  • حفظ سلامت مو و پوست
  • تقویت حافظه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.