طرز تهیه سیب زمینی تنوری پنیری

 سیب زمینی به روش های مختلفی مثل سرخ کرده و کبابی تهیه میشود که نوع دوم آن هم سالم تر است و هم برای افرادی که رژیم دارند مناسب تر میباشد در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه سیب زمینی کبابی پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

Image result for best oven roasted potatoes 


موادلازم برای سیب زمینی تنوری پنیری:

  • سیب زمینی : 900 گرم (کوچک)
  • فلفل قرمز:  1/4 قاشق چای خوری
  • پودر سیر: 1/2 قاشق چای خوری
  • پنیر پارمسان : 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
  • نمک: 1/2 قاشق چای خوری
  • روغن گیاهی: 1 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری پنیری:

ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست آن ها را بگیرید ، سپس آن ها را از وسط برش بزنید.

قسمت برش خورده سیب زمینی ها را خشک کنید تا رطوبت نداشته باشد ، سپس با یک قاشق روغن خوب چربشان کنید.

پنیر پارمسان، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه زا با هم در یک کاسه مخلوط کنید. 

فر را روشن کرده، با حرارت 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. 

مخلوط پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی پوشیده شود. 

ظرف مورد نظر را چرب کرده و سیب زمینی  ها را از قسمت برش خورده داخل آن بچینید و برای15 تا 20 دقیقه در فر بپزید. 

بعد از فر بیرون آورده و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر در فر بگذارید. 


خواص سیب زمینی:

  • یکی از خواص مهم سیب زمینی تسکین سوختگی ها است برای این کار سیب زمینی خام را رنده کرده و در محل سوختگی بگذارید.
  •  سیب زمینی حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است و از اینرو برای مبارزه با بیماری اسکوربیت مورد استفاده قرار میگیرد.
  •  سیب زمینی دارای ضد سرطان وضد ویروس است.
  • پتاسیم موجود در سیب زمینی موجب پاکسازی کبد نیز میشود.
  • پوست سیب زمینی حاوی آنتی اکسیدان بوده و از این رو از پیر شدن سلولها و نیز از بوجود آمدن سلولهای سرطانی پیشگیری می نماید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.