طرز تهیه شیرینی شکلاتی دراژه ای تصویری

تهیه شیرینی در منزل واقعا لذت بخش است. شما میتوانید با وسایل خیلی ساده انواع شیرینی را پخته و در کنار اعضای خانواده میل کنید. حتی میتوانید وقتی به مهمانی می روید برای اینکه دست خالی نباشید این شیرینی ها را بپزید و ببرید. در این بخش طرز تهیه شیرینی شکلاتی با دراژه را به شما آموزش می دهیم که هم خوشمزه است و هم ظاهر جالبی دارد.

شیرینی شکلاتی
طرز تهیه شیرینی شکلاتی

  

شیرینی شکلاتی

طرز تهیه شیرینی شکلاتی با دراژه را در این بخش از سایت برفانک مطالعه کرده و سعی کنید حتما این شیرینی های خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه شیرینی شکلاتی
طرز تهیه شیرینی شکلاتی

مواد لازم برای تهیه شیرینی شکلاتی

کره ……… 3/4 فنجان

شکر سفید ……… 1/2 فنجان

شکر قهوه ای ……… 1/2 فنجان

تخم مرغ ……… 1 عدد

عصاره وانیل ……… 1 قاشق چایخوری

آرد همه کاره ……… 1 و 1/4 فنجان

نمک ……… 1/2 قاشق چایخوری

جوش شیرین ……… 1/2 قاشق چایخوری

تکه بیسکویت ……… 1 فنجان

دراژه شکلات ( شکلات های ریز و کوچک ) ………  1 فنجان

طرز تهیه شیرینی شکلاتی
طرز تهیه شیرینی شکلاتی

طرز تهیه شیرینی شکلاتی

در اولین مرحله برای تهیه شیرینی شکلاتی دراژه باید کره را به دمای اتاق برسانید. بعد آن را هم بزنید تاشبیه خامه شود. حالا کره را با شکر سفید و قهوه ای مخلوط کنید.

پس از آن تخم مرغ و عصاره وانیل را هم به موادتان اضافه کنید.

در ظرف دیگری آرد و نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید تا یکدست شود.

حالا میتوانید آرد را کم کم به مخلوط مواد شیرینی بیافزایید و آرام آرام هم بزنید.

طرز تهیه شیرینی شکلاتی
طرز تهیه شیرینی شکلاتی

در این مرحله برای ساخت شرینی شکلاتی باید بیسکویت ها را در خرد کن یا اسیاب پودر کنید. همچنین میتوانید از گوشت کوب استفاده کنید. مهم اینست که بیسکویت ها پودر شوند.

حالا آنها را به مایه اصلی شیرینی شکلاتی اضافه کنید. سپس دراژه های شکلات را به خمیر شیرینی شکلاتی دراژه که یکدست شده اضافه کنید. در تصاویر متوجه منظور ما خواهید شد.

طرز تهیه شیرینی شکلاتی
طرز تهیه شیرینی شکلاتی

در این بخش باید فر را در دمای 375 درجه فارنهایت گرم کرده باشید.

حالا با استفاده از قاشق اسکوپ بستنی شیرینی ها را در سینی فر میریزیم. کف سینی را ابتدا با کاغذ روغنی مخصوص بپوشانید. یا سینی را حسابی چرب کنید.

حالا میتوانید خمیر شیرینی شکلاتی را با کمک اسکوپ در سینی بگذارید. چون خمیر سرد است بعد از مدتی پخش شده و مانند یک کلوچه خواهد شد. البته اگر قاشق اسکوپ نداشتید مشکلی نیست و  میتوانید از قاشق معمولی استفاده کنید.

شیرینی شکلاتی دراژه ما باید به مدت 8 تا10 دقیقه در فر قرار بگیرد تا آماده شود.

شیرینی شکلاتی
طرز تهیه شیرینی شکلاتی
طرز تهیه شیرینی شکلاتی
طرز تهیه شیرینی شکلاتی

 

بیشتر بدانید

در این بخش از سایت برفانک یک آموزش فوق العاده هم برای تان آماده کرده ایم و می خواهیم با هم شکلات های مغز دار درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه شکلات مغز دار :

بیسکویت ویفر طعم فندق: ۱۰۰گرم

فندق: ۱۵۰گرم (تفت داده، پوست کنده و خرد شده)

نوتلا: ۲۰۰گرم

شکلات شیری یا تلخ؛ ۱۵۰ تا ۲۵۰گرم.

طرز تهیه شکلات مغز دار :

بیسکویت‌ها را خرد کرده و با شکلات نوتلا و فندق مخلوط کنید.

حالا با خمیر بدست آمده توپک‌هایی به اندازه گردو  یا فندق درست کنید.

اگر دیدید که مواد شل است و نمی‌توانید آن را به شکل توپک درآورید، در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.

پس از فرم دادن، مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰دقیقه در یخچال بگذارید.

شکلات را به شکل بن ماری آب کنید و هر یک از توپک‌ها را به آن آغشته کنید.

در نهایت آنها را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار داده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

امیدواریم از آموزشی که در این بخش از سایت برفانک تقدیم کردیم بهره کافی را برده باشید. سعی کنید حتما این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کرده و میل کنید. حتی میتوانید برای پذیرایی از مهمان ها در عید نوروز هم از این شیرینی استفاده کنید.

منبع : matbakhh.wordpress

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.