طرز تهیه تاکو به سبک مکزیکی

 تاکو نوعی غذای مکزیکی است که با نانی مخصوص تهیه شده و وسط آن با مخلوطی از گوشت و سبزیجات پر میشود، این غذا با روش های مختلفی تهیه میشود مثلا میتوان  داخل آن گوشت چرخ کرده، مرغ و یا ماهی قرار داد.

مواد لازم برای تاکو مکزیکی خمیر:

گوشت چرخ کرده: 250 گرم

پیازخردشده: 1 عدد

سیرخردشده: 1 حبه

فلفل سبزتند خرد شده: 3 عدد

کاهوخرد شده: 1/2 عدد

گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد

پنیرپارمزان رنده شده: 4-3 قاشق غذاخوری

 

 

روغن مایع :به مقدارلازم

ادویه مخصوص تاکو: به مقدارلازم

سس تند: به مقدارلازم

نمک وفلفل سیاه: به مقدارلازم

آرد ذرت: 150 گرم

نمک: 1/2 قاشق چایخوری

آب ولرم: 1/2 لیوان(120 میلی گرم)-

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه تاکو مکزیکی خانگی :
ابتدا آرد ذرت را در کاسه ای بریزید و با نمک وروغن مایع مخلوط کنید، سپس آّب ولرم را کم کم افزوده و باهم مخلوط کنید تا خمیریکدست  شود.
خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید و 4 تا 3 دقیقه خوب ورز دهید تا نرم و یکدست شود، سپس روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت در محیطی گرم بگذارید تا ورآید. 
 بعد از یک ساعت خمیر را کمی ورز داده و آن را به 12 گلوله کوچک تبدیل کنید، خمیرها را روی یک سطح صاف قرار داده و یک به یک با کمک وردنه بازشان کنید تا به شکل دایره های نازک درآیند.
خمیرها را درروغن سرخ کرده و اواسط سرخ شدن ازوسط تا کنید و به همان صورت نگه داریدتاحالت U بگیردوباهرموادی که تمایل داشتید پر کنید و سرو نمایید.

 درتابه ای کمی روغن مایع بریزید. پیازراکمی تفت دهید. گوشت رااضافه کرده وتفت دهیدتارنگ گوشت تغییرکند،سپس سریع سیر،ادویه ونمک وفلفل رااضافه نموده وتفت دهیدوکمی آب اضافه کنیدتاگوشت پخته شودوازمخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهووپنیرپارمزان تاکوهاراپرکنیدوسرونمایید.


خواص کاهو:

  • اسیدفولیک موجود در کاهو از تشکیل پلاک در رگ ها جلوگیری میکند.
  • مصرف روزانه کاهو باعث تقویت قلب و عروق میشود.
  • ویتامین k موجود در کاهو موجب تراکم استخوان ها شده و از پوکی استخوان پیشگیری میکند.
  • کاهو حاوی ویتامین A و C بوده و رادیکال های آزاد بدن را از بین میبرد .
  • کاهو حاوی ویتامین A بوده و برای بهبود سلامت پوست مفید است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.