طرز تهیه سالاد پانزانلای توت‌ فرنگی

 سالاد پانزانلای توت‌ فرنگی یکی از سالادهای خوشمزه و پر خواصی است که درست کردن آن بسیار راحت است ، میتوانید نان ها را از قبل آماده کنید تا هر موقع که خواستید به سرعت ان را درست کنید.


مواد لازم برای تهیه پانزانلای توت‌ فرنگی :

    نان تست:  ۴ پیمانه

    روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

    سرکه بالزامیک: ۱/۲ پیمانه

    عسل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

    توت فرنگی: ۴ پیمانه

    پنیر خامه ای: ۱۲۰ گرم

    برگ ریحان: ۲۰ عدد بزرگ

  

طرز تهیه پانزانلای توت‌ فرنگی:

نان تست، پنیر و توت فرنگی ها را خرد کنید و کنار بگذارید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید،   فر را با روشن کرده و روی  190 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا آماده شود.

در مرحله بعد نان های خرد شده را داخل سینی بریزید و روی آن ها روغن زیتون بپاشید، سینی فر را برای یک ربع تا 20 دقیقه در فر قرار دهید و در این میان هر 5 دقیقه آن ها را زیر و رو کنید تا تا طلایی شوند. 

سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی بجوشونید، حرارت رو کم کنید و بذارید برای ۱۰ دقیقه قل بزنه و حجمش نصف بشه. سس بالزامیک رو از روی حرارت بردارید و عسل رو با اون ترکیب کنید. سس رو در ظرف دیگه‌ای بریزید و کنار بذارید تا خنک بشه.

در کاسه بزرگی، تکه‌های نان تست برشته شده رو با توت‌فرنگی، پنیر و ریحان ترکیب کنید. سس بالزامیک رو روی سالاد بریزید و فورا سرو کنید.


خواص سرکه بالزامیک:

  • سرکه بالزامیک حاوی آنتی اکسیدان بوده و با رادیکالهای آزادبدن مبارزه میکند.  
  • سرکه بالزامیک می تواند اکسیداسیون کلسترول بد را کاهش دهد و همچنین از تشکیل پلاک در سرخرگها پیشگیری کند.
  • سرکه ی بالزامیک  می تواند به بهبود فشارخون کمک کند.
  •  آنتی اکسیدان موجود در این سرکه به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می نماید.
  • این سرکه پر خاصیت موجب کند شدن روند هضم غذا شده و از این رو موجب کاهش اشتها میشود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.