سالاد پانزانلای توت فرنگی یکی از سالادهای خوشمزه و پر خواصی است که درست کردن آن بسیار راحت است ، میتوانید نان ها را از قبل آماده کنید تا هر موقع که خواستید به سرعت ان را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پانزانلای توت فرنگی :
نان تست: ۴ پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: ۱/۲ پیمانه
عسل: ۱/۲ قاشق غذاخوری
توت فرنگی: ۴ پیمانه
پنیر خامه ای: ۱۲۰ گرم
برگ ریحان: ۲۰ عدد بزرگ
طرز تهیه پانزانلای توت فرنگی:
نان تست، پنیر و توت فرنگی ها را خرد کنید و کنار بگذارید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، فر را با روشن کرده و روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا آماده شود.
در مرحله بعد نان های خرد شده را داخل سینی بریزید و روی آن ها روغن زیتون بپاشید، سینی فر را برای یک ربع تا 20 دقیقه در فر قرار دهید و در این میان هر 5 دقیقه آن ها را زیر و رو کنید تا تا طلایی شوند.
سرکه بالزامیک رو در قابلمه کوچکی بجوشونید، حرارت رو کم کنید و بذارید برای ۱۰ دقیقه قل بزنه و حجمش نصف بشه. سس بالزامیک رو از روی حرارت بردارید و عسل رو با اون ترکیب کنید. سس رو در ظرف دیگهای بریزید و کنار بذارید تا خنک بشه.
در کاسه بزرگی، تکههای نان تست برشته شده رو با توتفرنگی، پنیر و ریحان ترکیب کنید. سس بالزامیک رو روی سالاد بریزید و فورا سرو کنید.
خواص سرکه بالزامیک: