طرز تهیه کیک سابله

کیک سابله یکی از کیک های پر طرفداری است که با شکل های مختلف مثل قلب و یا حروف اول اسم تهیه و با تزیینات متفاوت و زیبایی تکمیل میشود، این کیک ها اغلب برای تولد ها استفاده میشود. این کیک را میتوانید به راحتی در منزل تهیه و سرو کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک سابله:

  • آرد 280 گرم
  • آرد بادام 100 گرم
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • عصاره بادام 1 قاشق چایخوری
  • برای کرم مابین کیک:
  • پنیر ماسکارپونه 250 گرم
  • پودر شکر 80 گرم
  • اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته 300 گرم
  • کره 226 گرم
  • شکر 60 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد

   

طرز تهیه کیک سابله:

 ابتدا کره و پودر شکر را را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا نرم و سبک شود، سپس یک عدد تخم مرغ را افزوده و مجدد هم بزنید تا مواد خامه ای شود.

در مرحله بعد عصاره ی بادام را بریزید و مواد را مخلوط کنیدتا یکدست شود، حالا آردها با هم مخلوط نموده و الک کنید و به تدریج به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط کنید.

خمیر را زیاد هم نزنید زیرا به روغن می افتد، حالا خمیر را دو نیم کرده و هر کدام را داخل یک کیسه فریزر بگذارید و کمی فشار دهی تا به شکل دایره در آید سپس برای نیم ساعت در یخچال بگذارید و به آن ها استراحت دهید. 
خمیر را با وردنه باز کنید تا به ضخامت 6 میلی متر یرسد سپس آن را با قالب دلخواه و یا با یک کاتر تیز برش زده لبه های خمیر را مرتب کرده و به شکل دایره ای منظم درآورید. با کمک یک حلقه با قطر 12 سانتی متر وسط خمیر را خالی کنید.

خمیر ها را برای نیم ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید ، در این میان فر را روشن کنید تا در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم شود.

 خمیر ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بگذارید. وقتی خمیر های کیک سابله طلایی مایل به قهوه ای شدند، آن ها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند.

در این مرحله از تهیه کیک سابله باید خامه ی مابین کیک را آماده کنید. در یک کاسه ی بزرگ پنیر ماسکارپونه را با پودر شکر و وانیل ترکیب کنید.
در یک کاسه ی دیگر، مایه خامه را با همزن برقی بزنید تا حدی که فرم بگیرد و سفت شود، کم کم خامه را به مخلوط ماسکارپونه اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط نمایید.
خامه را درون ماسوره بریزید. ماسوره باید قطری حدودا 9 تا 11 میلی متری داشته باشد. با ماسوره کف ظرف سرو را به کمی خامه آغشته کنید تا خمیر کوکی اول (لایه زیرین کیک) به کف ظرف بچسبد و کیک لیز نخورد.
تمام سطح خمیر کوکی را از خامه های قطره ای شکل پر کنید، خمیر کوکی دوم را روی خامه ها قرار دهید و روی آن را نیز با قطره های خامه پر کنید.
سپس برای تزیین کیک سابله توت فرنگی، گل، تمشک و انواع میوه تازه یا آبنبات دلخواه را روی خامه های کیک قرار دهید و سرو کنید. ن


نکات کلیدی تهیه کیک سابله:

– بهتر است کیک را 24 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید تا کیفیت و طعم کیک بهتر شود.

– قبل از تهیه کیک سابله کره و پنیر ماسکارپونه را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. هم چنین خامه فرم گرفته باید سرد باشد تا شکل خود را از دست ندهد.

– برای تهیه کیک سابله قلب باید یک ظرف یا کاتر کوکی به شکل قلب با همان اندازه گفته شده در دستور، روی خمیر کوکی قرار دهید و به همان روش گفته شده خمیر را آماده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.