کیک خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفداری است که به با طعم های مختلفی تهیه و سرو میشود، در این بخش قصد داریم طرز تهیه کیک خیس زعفرانی را به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
حالا زعفران را نیز اضافه کنیدو دوباره خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، در ادامه گلاب شیر و روغن را هم یک به یک افزوده و هم بزنید.
در مرحله بعد آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و الک کنید، سپس به تدریج افزوده و با یک لیسک مواد را به شکل دروانی هم بزنید تا خمیر کیک یکدست شود.
قالبتان را چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی داخل آن پهن کنید ، سپس مواد کیک را بریزید و برای 45 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
برای اطمینان از پخته شدن کیک، می توانید با استفاده از یک خلال دندان و یا چنگال، مغز پخت شدن آن را چک کنید. برای اینکه روی کیک هم بپزد، می توانید به مدت ۵ دقیقه، حالت گریل فر را روشن کنید. اکنون کیک زعفرانی آماده شده، آن را از فر خارج کرده و بگذارید، خنک شود.
در مرحله بعدی از طرز تهیه کیک خیس زعفرانی ، به سراغ تهیه شربت می رویم، آب، شکر و پودر هل را بر روی حرارت قرار دهید تا شربت مقدار کمی غلیظ شود (در تهیه این شربت، نیازی به غلظت زیاد شربت نیست)، تا جایی که کمی از حالت آبکی در آید.
سپس بر روی کیک با خلال دندان و یا چنگال، سوراخ هایی ایجاد کنید. شربت سرد شده را با قاشق بر روی کیک سرد بریزید، به طوری که کیک کمی نرم و خیس شود، مواظب باشید که آنقدر نریزید که کیک خمیر شود.
اکنون می توانید کیک را با خامه یا شکلات آب شده، تزیین کرده و میل نمایید.
یکی از نکات مهم در پخت انواع کیک خیس زعفرانی:
خواص گلاب: