دستور پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی
زرشک پلو با مرغ غذای محبوبی هست که پای ثابت بیشتر مهمانیها و مجالسه. نه تنها به دلیل طعم خوبی که داره، بلکه به دلیل آسانی تهیه اون در مقدار زیاد، در مهمانیها میتونه گزینه بسیار مناسبی برای خانومها باشه و در عین اینکه یک غذای مجلسی هست و طعم لذیذی داره، مراحل خیلی سختی هم نداره و با رعایت چند نکته ساده میشه مثل یک آشپز حرفهای زرشک پلو مرغ مجلسی تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه این غذای بسیار خوشمزه رو قرار میدم که خیلی از خانومها علاقه دارند نکاتش رو بدونن.
طرز تهیه کوکوی مرغ
کوکوی مرغ، یکی از انواع خوشمزه کوکوهاست که زمان زیادی برای پخت نمی خواهد. با آموزش این غذا، زن امروزی را دنبال کنید.
ادامه مطلب ...
طرز تهیه نان خامه ای با تصاویر مرحله به مرحله
نان خامه ای از خوشمزه ترین شیرینی های تر سنتی است که مورد علاقه اکثر ایرانی ها است و از شیرینی های ثابت مهمانی ها و مراسم رسمی است . شیرینی خامه ای در سایزهای مختلف تهیه می شود و سایزهای ریز آن برای مراسم مذهبی هم کاربرد دارد و به جای خامه از حلوا پر می شود. نان خامه ای را به سادگی می توان در منزل هم تهیه نمود و با در دسترس ترین مواد خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی تر ایرانی را برای اعضای خانواده تدارک دید. برای تهیه نون خامه ای در منزل به مواد خاصی نیاز ندارید و زمان تهیه آن نیز طولانی نیست ، پس اگر طرفدار این شیرینی خوشمزه هستید همین الان دست به کار شوید و اسباب تهیه نان خامه ای را آماده نمایید و با دستور مرحله به مرحله پرنیان پیش روید و بر اساس تصاویر آموزش را اجرا نمایید . در ادامه همین مطلب با دستور مرحله ای تهیه نون خامه ای در منزل همراه پرنیان باشید
چلو گوشت یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که اغلب با گوشت گردن و ماهیچه تهیه و در مهمانی های مهم و رسمی سرو میشود. درست کردن چلوگوشت مستلزم برخی از نکات و ریزه کاری هایی است که در ادامه به آن اشاره کرده ایم پس با ما همراه باشید.
ماهی دودی نوعی ماهی نمک سود شده است که به منظور خراب نشدن و طعم بهتر ماهی، آن را در نمک میغلتانند و در یک اتاق حاوی دود برای چند ساعت نگهداری میکنند. ماهی دودی طرز تهیه مخصوص به خود را دارد که در این مقاله به آن پرداخته شده است.
مواد لازم برای ماهی دودی:
ماهی دودی به تعداد لازم
برنج به مقدار لازم (برای هر نفر یک پیمانه)
نمک و روغن برای دم کردن برنج به مقدار لازم
نکته:زمان لازم برای پخت ماهی یک ساعت می باشد.
نحوه گرفتن شوری ماهی دودی:
برای پخت ماهی دودی ابتدا باید شوری آن را گرفت. برای گرفتن شوری ماهی دودی به روش زیر عمل کنید:
فلسهای ماهی و سر و دم آن را بگیرید.سپس ماهی دودی را به چند قسمت برش بزنید و استخوانهای بزرگ آن را جدا کنید.
ماهی را حداقل ۱۲ ساعت در یک کاسه آب سرد قرار دهید و در این مدت دو الی سه مرتبه آب آن را عوض کنید. اگر فرصت کافی برای قرار دادن ماهی در آب را ندارید، میتوانید ماهی را دو الی سه مرتبه در آب سرد بجوشانید و هر بار آب آن را عوض کنید.