طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین

پاناکوتا یکی از دسرهای شیک و معروف ایتالیایی است که خیلی درست کردن آن بسیار ساده است، این دسر را میتوانید در منزل تهیه کرده و از مهمان های خود پذیرایی کنید.

نحوه درست کردن پاناکوتای رنگین, طرز درست کردن پاناکوتای رنگین


مواد لازم برای تهیه پاناکوتای رنگین :

  •  وانیل: نوک قاشق چایخوری 
  •  خامه صبحانه:  نصف لیوان
  •  شیر: ۳ لیوان
  •  شکر: ۷ قاشق غذاخوری
  •  پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

 

ادامه مطلب ...

دستور تهیه سالاد ژاپنی

دستور تهیه سالاد ژاپنی پیش غذای سالم

سالاد از انواع پیش غذاهای سالم و پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید برای پذیرایی از مهمان هایتان پیش غذایی ساده را تهیه نمایید بهتر است از طرز تهیه سالاد ژاپنی غافل نشوید.

دستور تهیه سالاد ژاپنی

  ادامه مطلب ...

نان با مغز خرما

نتیجه تصویری برای نان با مغز خرما


مواد لازم:

آرد 3 لیوان
خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ  1 عدد
شیرولرم 1 لیوان
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
نمک  1  قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق چایخوری
خرما پوست کنده به مقدار لازم
کنجد یا سیاه دانه به مقدار دلخواه
‌  ادامه مطلب ...

طرز تهیه پیراشکی مرغ


طرز تهیه پیراشکی مرغ

یکی از غذاهایی که معمولا همه اعضای خانواده دوست دارند، پیراشکی است. تهیه آن هم کار سختی نیست. کافی است خمیر پیراشکی را تهیه کنید و این پیراشکی خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. پیراشکی را می توان به صورت های مختلفی طبخ کرد.

Image result for ‫طرز تهیه پیراشکی مرغ‬‎

 

ادامه مطلب ...

ته چین مرغ بادمجان

نتیجه تصویری برای ته چین مرغ بادمجان

‎مواد لازم

‎برنج ۳ پیمانه ‎

ماست ۱ لیوان

 ‎زرده تخم مرغ ۳ عدد

 ‎زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

 ‎نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم

‎مرغ ۲ تکه
‎بادمجان ۲ عدد ‎زرشک ۱/۳ پیمانه ‎روغن مایع نصف لیوان ‎پیاز کوچک ۱ عدد
ادامه مطلب ...